Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Volt már,hogy az egyetemen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már,hogy az egyetemen ismerkedtetek meg egy lánnyal amiből kapcsolat is lett?

Figyelt kérdés

Igazából ilyen sztorikat még talán nem is olvastam,ahol valaki az egyetemen ismeri meg leszbikusként a párját. Kevesebb az esélye ennek,vagy ez is olyan,hogy többen kerülik,hogy a szaktárssal/évfolyamtárssal/ugyanabba a suliba járóval való kapcsolat kialakítást?

Nyilván egyetemre elsősorban tanulni megy az ember,ezt tudom,csak így érdekelne ez a része is,mert azért nem egy középiskola,mégis lgbt tagoknál ez nem olyan népszerű. (De aztán lehet csak túl tájékozatlan vagyok,és nem igaz ez a felvetésem)

2021. febr. 8. 11:31
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak kalandom volt, de kapcsolat nem. Egyikőjük szaktársam volt, másik kettővel csak egy karon voltunk, de nem egy szakon.
2021. febr. 8. 11:42
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen van, nagyon sok ilyen történetet hallani. Ugyanakkora az esélye mint bárhol máshol ahol "normál" közösségben vagy (azaz nem kimondottan LMBTQ közösségben). Mivel az évfolyam / egyetemi társaiddal találkozol a legtöbbet, ők alkotják a szociális közösségedet jóval nagyobb az esélyed mint pl. a boltban sorban állva. Ugyanolyan arányban vannak leszbikus nők az egyetemeken mint bárhol máshol. Csak észre kell venni egymást és persze szimpátiának is kell lennie a két ember között.
2021. febr. 8. 11:46
 3/3 anonim ***** válasza:
Még nem
2021. febr. 8. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!