Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik, ha komoly kapcsolat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, ha komoly kapcsolat céljából ismerkedtek valakivel, hogy álltok a szexhez?

Figyelt kérdés

2020. dec. 23. 17:26
A kérdező szavazást indított:
Mindegy, mikor történik meg, ha neki is jó
Nem igazán erőltetem, más dolgok egyelőre fontosabbak
Minél hamarabb akarom, így még jobb
Néhány randi után már elvárom, ha nem, megunom a dolgot
Házassághoz/egyéb feltételekhez kötöm
Egyéb
36 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezt együtt kell kitapasztalni, megbeszélni, hogy mikor állnak rá készen.
2020. dec. 23. 17:27
 2/12 anonim ***** válasza:
20%
Hamar történjen meg, különben jó eséllyel felnőttként az ember csak az idejét pazarolta.
2020. dec. 23. 17:28
 3/12 anonim ***** válasza:
28%
Ha egyik fél úgy érzi, hogy ki kell várnia, akkor nem működik a kémia. Olyan kapcsolat meg nem kell, ahol csak státuszból kellek.
2020. dec. 23. 17:31
 4/12 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm, hogy ennyire őszinte mindenki, az látszik 😁
2020. dec. 23. 17:34
 5/12 anonim ***** válasza:
84%
Miért, kérdező? Neked mi erről a véleményed?
2020. dec. 23. 17:35
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem fontosabb az, hogy legyen, akivel szeressük egymást, mint az, hogy szexeljek. Ha pedig szeretek valakit, akkor képtelen lennék olyasmit tenni, ami neki nem jó.
2020. dec. 23. 17:38
 7/12 A kérdező kommentje:
Pont most hallottam egy olyat, hogy komoly kapcsolatnál - persze előbb-utóbb a szexnek is meg kell történnie - de ha előtte nincs egy alap, amire a kapcsolat többi részét is lehet építeni (közös más tevékenységek és hasonlók), akkor az nem annyira jó, ezért a nőknek nem kellene belemenniük az első adandó alkalommal, bár ez is preferencia kérdése is valamennyire, egy nő is el tudja dönteni, hogy neki ez jó-e. Az én tapasztalatom pedig az, hogy kevés az olyan pasi, akinek ez tényleg csak minimális szinten fontos, de ilyenkor azért nem is a legelső helyen van a listán.
2020. dec. 23. 17:41
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Szex és belső tulajdonsàgok együttvéve működik a kapcsolat.

Tehàt ha első randin van szex és jó akkor mehet tovább de így sincs garancia semmire.

Ha sokadik randin van szex addigra már tudom hogy egyèb téren passzolunk, ha jó a szex akkor jo a kapcsolat.

Ha megismerjük egymást utána van szex nagyobb az esély hogy az is jobbnlesz.

2020. dec. 23. 18:47
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
LASSAN TÖRTÉNEN meg, első az érzelem
2020. dec. 23. 21:11
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Komoly kapcsolatot keresőknek szólt a kérdés nem rbanc keresőknek.

2020. dec. 23. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!