Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Tényleg nekem kéne szarul...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nekem kéne szarul érezném magam, mert félre értettem a jeleket?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm, akivel nagyon jóban vagyok. Mondhatni lelki társak vagyunk. Elég sok időt töltünk együtt. Ő hetero, én leszbikus, amit tud is rólam.

Ennek ellenére, tett olyan dolgokat amit én félreértettem.

Pl: comb simogatás, cukkolva harapdálás, ölelgetés, hosszas szemkontaktus, amit mosolyogva tör még, néha miközben Ő fürdőt vesz, behív, hogy beszélgessünk.

Nekem ez leszbikusként elég félreérthető dolgok.

Elkezdtem máshogy tekinteni rá. Elmondtam neki, de azt mondta, megbántottam ezzel és csalódott.

Szerintetek jogos volt a félreértésem? Vagy heterónál ez semleges, még ha tudja is hogy a másik fél leszbikus?

2021. jan. 4. 22:51
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
74%
(20-as vagyok) Az ilyen nagyon felbasz, hogy lehet valaki ilyen önző?
2021. márc. 3. 17:51
 22/24 anonim ***** válasza:
Az 1# leírta a lényeget :/
2021. dec. 1. 14:35
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen nő annyira feltud k*rni de komolyan. Anno középsuliban volt egy ilyen hetero "barátnőm". Tudta, hogy biszex vagyok, lányok felé jobban vonzódó. Még majdnem felb*szta magát azon, hogy mondtam, nem az esetem, meg előtte cukkolt is ezzel.
2021. dec. 1. 22:58
 24/24 anonim ***** válasza:
Nahát, hasonló cipőben járunk barátom :/ Engem is nemrég kosarazott ki így egy hetero lány, aki hónapokig húzta az agyamat, majd végül elutasította a közeledésemet… Úgy látszik van belőlük bőven. Nehogy rosszul érezd magad egy pillanatra sem!!! Én sem fogok tőle bocsánatot kérni és azóta is kerülöm a társaságát. Ő provokálta ki az egészet. Ha tényleg a barátom lenne, egyrészt neki kéne most arról gondoskodnia, hogy ne érezzem magam rosszul és kellemetlenül emiatt, ehhez képest ő van most besértődve. Agyam eldobom az ilyeneken! De tudom, hogy ez is csak az olcsó, hülye játékának a része. Szállj ki te is minél előbb emelt fővel! Legyen méltóságod és tartásod!
2022. jan. 23. 19:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!