Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nekem kéne szarul érezném magam, mert félre értettem a jeleket?
Van egy barátnőm, akivel nagyon jóban vagyok. Mondhatni lelki társak vagyunk. Elég sok időt töltünk együtt. Ő hetero, én leszbikus, amit tud is rólam.
Ennek ellenére, tett olyan dolgokat amit én félreértettem.
Pl: comb simogatás, cukkolva harapdálás, ölelgetés, hosszas szemkontaktus, amit mosolyogva tör még, néha miközben Ő fürdőt vesz, behív, hogy beszélgessünk.
Nekem ez leszbikusként elég félreérthető dolgok.
Elkezdtem máshogy tekinteni rá. Elmondtam neki, de azt mondta, megbántottam ezzel és csalódott.
Szerintetek jogos volt a félreértésem? Vagy heterónál ez semleges, még ha tudja is hogy a másik fél leszbikus?
Én is 30+os vagyok, de el kell keserítselek. Az ilyen 'ember' se nem barát, se nem barátnő.. Aljas dolog volt ez a részéről, mert ennyi idősen nem lehet valaki ennyire buta, hogy tudván leszbikus vagy, kelleti magát 'véletlen', majd mikor rámozdulsz megsértődik. Engedd el, s keress másik barátnőt, akár extrákkal ;) Az ilyen, nem érdemli meg a barátságod. :)
Písz :*
Nekem egyetemi kollégiumi szibatársam csinálta ezt, heteró volt természetesen.
Aztán még én éreztem rosszul magam... Ennek már vagy 5 éve de bassza meg xd
Szóval kérdező, szerintem teljesen jogos volt a félreértésed. Bocsánatot kellene kérnie, hogy úgy viselkedett veled mint egy ribi.
Aztán még jól be is égetett ezzel... De nehogy te érezd rosszul magad miatta. Ő volt gyökér.
Homoszexuális vagyok.
Ha nem akarok semmit egy lánytól, nem kényszerítem bele ilyen helyzetekbe, nem csinálok vele ilyeneket.
F
Ami a sziveden az a szádon, nem kell szégyellni :D
En nem vagyok szegyenlos, levetkozom a baratnoim elott , ha epp itt vannak mikor fzrdeni vagy atoltozni megyek. De nem harapdalom oket pajkosan vagy simogatom a combjukat, es foleg nem hivom magamhoz be a furdobe oket. Oke ha epp zuhanyzik es kell valami kopogok kihozom nem gaz .
Na de ha tudnam , hogy leszbikus akkor ,nem oltoznek elotte es nem simogatnam es pucerkodnek elotte. Mint ahogy a hetero pasi barataim elott sem pucerkodok. De a meleg pasi baratom elott igen.
Na szoval ez a punci egy pics@@
Hagyd a fr@ncba
Ha tudta mit csinál veled amikor így viselkedik, főleg, hogy TUDJA milyen a nemi identitásod, akkor inkább neked kéne dühösnek lenned őrá, mert amit csinál az más érzelmeivel a játszadozás. Hetero lány vagyok, és ha tudnám BÁRMELYIK barátnőmről hogy leszbikus (ne adj isten érzelmileg közel kerülünk) eszem ágában nem lenne előtte öltözni, vagy túl hosszú ideig ölelgetni, mert azzal csak csalódásba és fájdalomba taszítanám.
Ezeknek a határoknak a tiszteletben nem tartása pedig egyenlő a barátunk érzelmeinek semmibevételével és kegyetlen leszúrásával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!