Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nekem kéne szarul érezném magam, mert félre értettem a jeleket?
Van egy barátnőm, akivel nagyon jóban vagyok. Mondhatni lelki társak vagyunk. Elég sok időt töltünk együtt. Ő hetero, én leszbikus, amit tud is rólam.
Ennek ellenére, tett olyan dolgokat amit én félreértettem.
Pl: comb simogatás, cukkolva harapdálás, ölelgetés, hosszas szemkontaktus, amit mosolyogva tör még, néha miközben Ő fürdőt vesz, behív, hogy beszélgessünk.
Nekem ez leszbikusként elég félreérthető dolgok.
Elkezdtem máshogy tekinteni rá. Elmondtam neki, de azt mondta, megbántottam ezzel és csalódott.
Szerintetek jogos volt a félreértésem? Vagy heterónál ez semleges, még ha tudja is hogy a másik fél leszbikus?
Valószínűleg az elsőnek igaza van. Melyik csajnak ne esne jól, hogy még egy leszbi csajnak is kell a férfiak mellett?
Az, hogy felháborodott is még pluszban pedig elég gáz tőle. Főleg, hogy tudta, hogy leszbikus vagy.
Köszönöm a válaszokat.
Őszintén, nekem is ez a véleményem.
Játszik az emberrel, aztán ha a másik fél félreérti, akkor hátrál.
Én pucéran fürdök szabadban nyílt vizekben a barátaimmal és semmi nem volt még belőle. Kinek mi fér bele.
Én nem gerjedtem így rá a barátnőimre. 😀 És legjobb fiú barátommal is megcsináltam és ő se rám.
Simán lehet semleges amúgy így is. Mindenki elhordta szegényt minden szörnyűségnek. Pedig van egy olyan érzésem, hogy tök fiatalok vagytok. Akkor meg inkább amiatt van, mintsem szemétkedésből. 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!