Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Tényleg nekem kéne szarul...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nekem kéne szarul érezném magam, mert félre értettem a jeleket?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm, akivel nagyon jóban vagyok. Mondhatni lelki társak vagyunk. Elég sok időt töltünk együtt. Ő hetero, én leszbikus, amit tud is rólam.

Ennek ellenére, tett olyan dolgokat amit én félreértettem.

Pl: comb simogatás, cukkolva harapdálás, ölelgetés, hosszas szemkontaktus, amit mosolyogva tör még, néha miközben Ő fürdőt vesz, behív, hogy beszélgessünk.

Nekem ez leszbikusként elég félreérthető dolgok.

Elkezdtem máshogy tekinteni rá. Elmondtam neki, de azt mondta, megbántottam ezzel és csalódott.

Szerintetek jogos volt a félreértésem? Vagy heterónál ez semleges, még ha tudja is hogy a másik fél leszbikus?

2021. jan. 4. 22:51
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
89%
Egy kis lotyó a barátnőd aki így akarta hízlalni az egóját. Direkt provokàlt a kis rbanc. Most meg fel van háborodva. Ha meg nem hajtasz rá akkor besértődik higy nem tetszik neked.
2021. jan. 4. 22:54
 2/24 anonim ***** válasza:
90%

Valószínűleg az elsőnek igaza van. Melyik csajnak ne esne jól, hogy még egy leszbi csajnak is kell a férfiak mellett?

Az, hogy felháborodott is még pluszban pedig elég gáz tőle. Főleg, hogy tudta, hogy leszbikus vagy.

2021. jan. 4. 22:57
 3/24 anonim ***** válasza:
91%
Van a munkahelyen egy köztudottan leszbi csaj. Az összes nő kelleti magát, tekereg ha vele beszèl. Ilyenek a nők.
2021. jan. 4. 23:02
 4/24 anonim ***** válasza:
98%
Menjen a francba az ilyen. Nekem is vannak barátnőim, de még egyikük sem hívott be magához fürdés közben... Egyértelműen ő a f@sz, ne érezd szarul magad.
2021. jan. 5. 04:56
 5/24 anonim ***** válasza:
95%
Az összes előttem szólónak igaza van! Sz_rd le, hogy az a kis r1b@nc mit gondol!!!!
2021. jan. 5. 06:24
 6/24 anonim ***** válasza:
97%
Ne érezd rosszul magad! Ezek alapján ő kellette magát neked most mégis úgy tesz mintha ő lenne az áldozat és te lennél az aki ebbe többet lát. Csak simán jól esik az egójának, hogy egy leszbikus fejét is elcsavarta.
2021. jan. 5. 07:34
 7/24 anonim ***** válasza:
92%
Oda kellene figyelnie, hogy te mint nőre tekintesz rá.
2021. jan. 5. 08:30
 8/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Őszintén, nekem is ez a véleményem.

Játszik az emberrel, aztán ha a másik fél félreérti, akkor hátrál.

2021. jan. 5. 10:50
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Elvárt,hogy ő kérjen bocsánatot,hiszen nem hiába kezdtél vonzódni hozzá. Az én egyik barátnőm szintén ilyen volt,csak másokat csinált,bár combsimogatás az nálunk is volt,meg az ölelkezés,de ő nem tudta rólam,ezért olyan volt mint aki csak ezt az egészet akarná megtapasztalni. A te barátnőd viszont kihasználta ezt,és még fel van háborodva. Hát élvezte,látta biztosan,hogy neked tetszik,és akkor még téged hibáztat,meg mint aki nem tudta..Próbáljátok megbeszélni,de ne engedj neki,hogy téged állítson be rossznak.
2021. jan. 5. 11:21
 10/24 anonim ***** válasza:
17%

Én pucéran fürdök szabadban nyílt vizekben a barátaimmal és semmi nem volt még belőle. Kinek mi fér bele.

Én nem gerjedtem így rá a barátnőimre. 😀 És legjobb fiú barátommal is megcsináltam és ő se rám.

Simán lehet semleges amúgy így is. Mindenki elhordta szegényt minden szörnyűségnek. Pedig van egy olyan érzésem, hogy tök fiatalok vagytok. Akkor meg inkább amiatt van, mintsem szemétkedésből. 😀

2021. jan. 5. 19:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!