Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így a járvány helyzet mennyire nehezíti meg az ismerkedést számotokra? (Leszbikus)
Szia. 22 éves, leszbikus lány vagyok. Régóta gondolkodtam már azon, hogy miért nem sikerült még úgymond rengeteg próbálkozás után sem "társat" találnom, talán velem lenne a gond, annyira különc lennék, hogy ennyire kilógok a sorból, hogy senkit sem érdeklek, semmi sem jön össze? Hmmm...
Nekem a legritkább személyiségtípusom van, azaz INFJ, ami az emberek 1%-ának van. Talán ez is közrejátszik.
Sosem voltak igazán barátaim, sőt a mai napig nincs még az sem, akivel chatelhetnék, teljesen "az elmémbe vagyok zárva: úgymond.. a saját kis világomban élek, elszigetelve a társadalom és világ felszínes dolgaitól.
Ha van kedved, vagy bárkinek ebben a nehéz időszakban ugyebár COVID-19.. írj nyugodtan privátban és beszélgethetünk :)
Barna hajú, barna szemű, fitten sportos testalkatú lány vagyok. Emellett INFJ a személyiségtípusom, szóval elég különc vagyok, ami az átlagot illeti. Eléggé introvertált, rajongok a K-POP-ért, emellett régebben vágdostam magam és Borderline személyiségzavarom van a dokim szerint. Nincsenek barátaim, ismerőseim, sem Facebook fiókom. Véleményem szerint ott, mint általánosságban a világban csakis a felszínesség megy és nem pedig a valóban értékes dolgokra megy a hangsúly.. eléggé spirituális személy vagyok, mondhatni nem egy "tucat tipika"..
De nagy titkos vágyam, hogy legalább egy internetes barátra leljek, ha nem is barátnőre, mert mélyen legbelül eléggé magányos vagyok :(
Ha gondolja bárki, írjon rám nyugodtan privátban, remélem azért sikerül a hibáim ellenére is megértésre és egy kis beszélgetésre találnom valaki személyében :''')
én is szívesen ismerkednék ha úgy alakul.
26LL Bp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!