Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járvány alatt ha nincs ismerkedési lehetőség, bulik, stb. hol lehetne olyan lányt találni Kecskeméten, aki baráti alapon szexelne? Neten az ilyen alkalmi keresők, mind kamuk!
Figyelt kérdés
E-mail címet kérek rögtön azt írja ezt itt nem lehet, folytassuk itt, és 3. üzenetnél már átutalást kér, hogy folytathassuk a csevegést. Azt gondolom beépített ember, robot csinálja kamuképekkel. Valami kiéhezett csajra vágyom, aki bírja a szexet. Akikkel eddig voltam 2-3 menetnél kifulladtak... már hónapok óta nem találok csajt, mind maszkban jár és azt látom szeparálódnak...#szex, barátság
2020. okt. 29. 21:25
2/4 anonim válasza:
Járvány van, most maradj a veled egy háztartásban tartozókkal!
Csak van egy húgod, vagy nővéred, nem?
3/4 anonim válasza:
"baráti alapon szexet keres" ez valami új kategória? :) A nők két okból keresnek szexet, szimpátia és vágy alapján, vagy pénzért. Ha csak szexet akarsz meg alkalmira vadászol akkor a legkönnyebben az utóbbiba fogsz belefutni.
Tanács: ne szexet keress, hanem kapcsolatot, ne csak lyukat láss a nőben akkor hamarabb megkapod azt is. Az hogy te mire vágysz egy dolog, de ha meg akarod kapni akkor az érdekeljen hogy a nők mire vágynak.
4/4 A kérdező kommentje:
Sajnos se nővérem, se húgom. Egyedül vagyok sajnos, szívesen kapnék komolyabban is egy nőre, nem csak szexre persze, de ha valakinek nem igénye a kapcsolat, akkor úgy értem beérem szexel is. Pénzes azért nem jó, mert az olyan ha nem jövök be neki, csak azért teszi meg a dolgokat és nem tudom élvezni ha látom rajta, hogy undorral csinálja kb. Lány barátot szeretnék aki ha akar kapcsolatot is szőhet velem, ha meg nem, akkor alkalmi. Persze neki szívesebben adnék pénzt ha rászorul, pláne ha kedvel és teszek is neki, és nem undorral tekint rám. Félreértés ne essék, nem vagyok ronda, de tudom, hogy minden nőnek más és más pasi az esete. Számomra is vannak szép lányok, akik csak szépen, de nem igazán vadítja be a fantáziámat, mert nekem valami nem jön be rajtuk. De ettől még nem csúnyák.
2020. okt. 30. 14:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!