Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így a járvány helyzet mennyire nehezíti meg az ismerkedést számotokra? (Leszbikus)
Számomra nem sok minden változott. Általában online ismerkedem, legalábbis próbálok. De többségében csak idiótákkal akadok össze, ezen a COVID se nem rontott, se nem javított.
Jórészt olyanokkal vannak tele a társkeresők, akik egyéjszakás kalandokra vágynak, én meg a komoly kapcsolatok híve vagyok, úgyhogy igen, nehéz rendes lányokkal ismerkedni.
Online ismerkedtem eddig is, vagyis próbálkoztam, de nagyon kevés sikerrel. Mindenki azt várja, hogy én kezdeményezzek, ezt sokszor meg is teszem, de aztán elakad a beszélgetés, mert alig válaszolnak, visszakérdezni meg szinte senki sem szokott, pedig nem hinném, hogy annyira rossz fogás lennék.
27/l
ma 21:22
Magamra ismertem... :/
Nálam is mindig akad iylen, de ha én nem írok 1 hónapig, akkor ők sem, de viszont ha 1 hónap után rákérdezek hogy mi a helyzet stb.. akkor meg én vagyok a ku*va mert "hanyagoltam őket" és letiltanak, de olyan is akadt aki flegmán bevágta hogy "Neki nincs ideje minden nap pötyögtetni a telefonját"..
Ja persze... a sztori meg lebuktatta őt, hogy jószerivel egész nap és majdnem percenként oztott meg valamit.
L
*osztott meg valamit
Bocsi elírtam xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!