Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Elmebeteg vagyok, ha szeretek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmebeteg vagyok, ha szeretek civakodni a barátnőmmel?

Figyelt kérdés

Nem gonoszságból, rosszmájúságból, mert igazából mégis rossz veszekedni, de közben meg valahogy jó is. Imádom a morcos arcát, halálosan szerelmes vagyok a dühös tekintetébe, a dacos, mindenre elszánt tekintetébe. Azt érzem, ha összekülönbözünk, olyankor mindig újra meg újra szerelmes leszek belé.

Tudtok erre épkézláb válaszokkal szolgálni? Mert én nem...

2020. dec. 1. 14:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
96%

Tetszik neked ez a kisugárzása, de én a helyedben ezt el engedném, mert ez max neked jó, neki meg szar.

F

2020. dec. 1. 14:32
 2/13 anonim ***** válasza:
95%
Megjátszani hülyeség, ha meg komolyan felhúzod, csak nektek lesz rossz hosszú távon.
2020. dec. 1. 14:38
 3/13 anonim ***** válasza:
96%
Addig játszol a tűzzel,amíg megégeted magad!Rosszul is elsülhet a dolog ami szakítást eredményez.Tudom hogy milyen jó érzés az ilyen de inkább ne tedd!!!!!
2020. dec. 1. 14:43
 4/13 anonim ***** válasza:
75%
Majd, ha megunja és elhagy akkor meg bőghetsz!
2020. dec. 1. 14:43
 5/13 anonim ***** válasza:
95%
Hát a figyelmére ácsingózol, ami azért gáz, mert ezzel csak kinyírod ezt a kapcsolatot.
2020. dec. 1. 14:51
 6/13 A kérdező kommentje:

Ne haragudjatok rám! Csak tényleg (nem tudom másképp mondani) eszméletlenül szerelmes vagyok a dühös tekintetébe, meg amikor tele van a hangja haraggal, indulattal. Nem mondtam el még mindent:

Néha tényleg összerúgjuk a port, néha csak úgy generáljuk, de amikor kiabálunk egymással, olyankor romantikus zenéket képzelek oda aláfestésnek (zongora, hegedűszó) meg arra gondolok, milyen (ezt megint csak nem tudom másképp kifejezni) szexi ez a helyzet.

Egyébiránt, létezik olyan, hogy egy párkapcsolatot a viszályok éltessenek?

2020. dec. 1. 14:56
 7/13 anonim ***** válasza:
91%

A szenvedély hiányzik neked. Meg a határozottság. Meg az, hogy valaki támogasson téged, ha gondjaid vannak és egy kicsit utat mutasson.

Én megértelek.

2020. dec. 1. 15:13
 8/13 anonim ***** válasza:
91%
Kérdésre válaszolva mert szeretsz civakodni vele még nem vagy elmebeteg
2020. dec. 1. 15:21
 9/13 anonim ***** válasza:
64%
Dehogy nem vagy elmebeteg és tönkrevágsz azzal egy másik embert, történetesem egy olyat, aki szeret, meg feltehetően jót akar neked. :D Majd megunja akkor meg nézhetsz, mint a moziban meg sírhatsz majd. :D Hogy manapság senki nem tudja értékelni azt, ami van neki. :)
2020. dec. 1. 16:18
 10/13 anonim ***** válasza:
40%
Nem gond ez, csak te neked akkor van örömöd, ha magasabb hangon, magasabb rezgésszámban működnek körülötted a dolgok. Ezt alárendeltként éled meg, vagy dominánsként? Mi lenne, ha összeugranátok egy ilyen alkalommal egymással? Szerintem a vége egy közelebbi ismerkedés:):) lenne:).
2020. dec. 1. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!