Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szeretnék szexelni a barátnőmm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék szexelni a barátnőmmel, de még sohasem szeretkeztem lánnyal és izgulok nagyon, mit tegyek? 25L

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem a barátnőmet és már 8 hónapja járunk. Rendkívül kedves, megértő és udvarias lány.

Még sohasem volt barátnőm, ő az első nő az életemben. Egészen eddig csak fiúkkal volt dolgom, velük már szexeltem is rengetegszer.

Voltak nagyon udvarias fiúk az életemben és szerettem őket, de a lelkem mélyén mindig tudtam hogy én igazából leszbijus vagyok. De nagyon hálás vagyok a srácoknak is, különösen az utolsó páromnak, aki támogatott abban, fogadjam el önmagam.

A barátnőm (aki 24 éves) olyan rendes, hogy sohasem sürgette a dolgokat, minden az én tempóm szerint történt. Eddig már rengeteg alkalommal aludtunk együtt, 2 hónapja alszunk együtt minden szombaton.

Úgy érzem, felkészültem az első szexre, csak nagyon izgulok. Attól félek, hogy ügyetlen leszek és rosszúl fogom őt nyalni, vagy elrontok valamit.

Van egy ötletem a holnap kapcsán! Holnap egyikünk sem dolgozik mert szabadnapot kértünk ki a munkahelyünkön hétfőre és keddre is. Arra gondoltam, hogy holnap elmegyek vele egy étterembe, megnéznék vele egy romantikus leszbikus filmet és akkor közelednék fele este, amikor kettesben vagyunk.

Azt már rengetegszer mondta, hogy van egy dolog amit imád: ha egy lány maszturbál előtte.

Szerintem lehetne az, hogy este megkérem, menjen ő elsőként fürödni, amikor pedig visszatérne a szobájába, én ott feküdnék az ágyán meztelenre vetkőtve és maszturbálnék! Szerintetek ez hogy tetszene neki? (Még sosem láttuk egymást meztelen.)

Vagy a romantikus leszbikus filmnézés közben kéne közelednem felé? Mondjuk úgy hogy a film egyik erotikus jeleneténél maszturbálnék gyengéden?

Milyen filmet javasoltok nekünk megnézésre? Olyan filmet szeretnék, ahol van leszbikus szexjelenet.

És magával a szexel kapcsolatban, milyen tanácsaitok vannak? Hogyan kell jól csinálni a hüvely és csikló izgatását? Nagyon kívánom a dolgot, csak izgulok is...

2019. márc. 3. 14:07
 1/10 A kérdező kommentje:

Nagyon rosszul esik nekem, hogy ilyen gúnyos megjegyzéseket kapok tőletek. Pont ez volt a probléma egész életemben, hogy nem tudtam elfogadni önmagam, vagy kommunikációs problémáim voltak.

Én csak annyit szeretnék, hogy minden legyen nagyszerű holnap este. Lehet azt mondani, hogy "túltervezem" a dolgokat, vagy hogy "gyerekes" vagyok, de szerintem ez még mindig 100 milliószor jobb, mintha nem lennének érzéseim és nem érdekelne semmi, ami a barátnőmmel kapcsolatos.

Kérlek titeket, ha nem szeretnétek, hogy boldog legyek a párommal, vagy szerintetek "baj", hogy "csak" most, 25 évesen fogok először szexelni lánnyal, akkor legalább ne csúfoljatok. Tudom hogy ma az a divat hogy 13-14 évesen fűvel fával szexelnek az emberek, de én nem vagyok ilyen ember. Köszönöm a megértésetek.

2019. márc. 3. 14:38
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha ott leszel menni fog minden, nincsen erre recept vagy leírás. Nem kell se rástresszelni, se előre eltervezni akkor jó ha spontán. Mi biztos nem fogjuk tudni hogy mi fog tetszeni neki meg mi nem, mindenkinek más jön be, ezt nektek kell tudni.

És én még kedvesen írom mielőtt jön valaki aki nagyon leolt, hogy nem vagy leszbikus max biszex aki a nőkhöz vonzódik jobban. Azért te is érzed hogy az hogy 25 éves korodig rengeteg udvarias fiúval szexeltél akiket szerettél elég kontrasztos azzal hogy teljes mértékben leszbikus vagy akit elvileg teljesen hidegen hagy sőt taszít a férfi nem.

De szerintem ne foglalkozz a címkékkel, én is azt teszem.

2019. márc. 3. 15:00
 3/10 anonim ***** válasza:
50%
Te vagy?:D leszbivé váltál,mert hibáid vannak? Csak ezért?
2019. márc. 3. 15:00
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Összebújtok, kis csók, kis simogatás és minden jön magától. Nem szabad rákészülni, mert akkor sosem jó.

Orális szextől sem kell parázni. Ha ő kezdeményez ne utasítsd el, ha meg megkér rá, akkor meg bújj be a lába közé és csináld.

Orgazmusra sem szabad ráhajtani, általában akkor nem jön össze sehogy sem.

Gyakorolni kell, anélkül sosem fogsz belejönni. Róma sem egy nap alatt épült fel.

2019. márc. 3. 15:06
 5/10 A kérdező kommentje:

15:06

Rendben, akkor majd hagyom, hogy minden történjen ahogy történnie kell. :)

Sajnos valóban az egyik hibám, hogy sokat szoktam aggódni, izgulni, de tényleg úgy gondolom én is ahogy mondtad, hogy nem szabad rágörcsőlni a dologra.

2019. márc. 3. 15:48
 6/10 anonim ***** válasza:

Lehet nem az én tanácsom lesz a legjobb mert ugyanúgy vagyok mint te, én se voltam még lánnyal...😅

De szerintem ha ennyire izgulsz lehet, hogy első alkalommal olyasmit kéne csinálnod ami TÉGED megnyugtat és aztán a maszturbálós dolgot.

De a párod szerintem örülni fog bármelyiket vàlasztod, ha hónapok óta várt akkor nem fog dobbantani meg csalódni mert bénázol az elején vagy ilyesmi.

(Ja személyes vélemény, de én a filmnézős forgatókönyvre szavazok, nem a zuhanyzósra.😏 Szerinem jobb ha ott van amikor elkezded csinàlni, nekem az tetszene jobban (megadod neki a vàlasztást, hogy meddig hagyja hogy játsz magaddal). Esetleg megspékelheted azzal, hogy a barátnőd mögé fekszel, érzi ahogy "matatsz" - 😂 - aztàn nyögsz amikor már nem bírsz magaddal... szerintem bírná.

De te ismered a barátnődet, te tudod mi jobb neki.)

Sok sikert az estéhez 😉

2019. márc. 4. 06:29
 7/10 anonim ***** válasza:

Ja, előző vagyok, filmek amikben szexjelenet van (aztán eldöntöd melyik legyen):

Desert hearts - romantikus klasszikus, szerintem tuti befutó, de hosszabb szexjelenet csak a végèn van

Blue is the warmest color - sok szexjelenet van benne - ezeket viszont sokan kritizàlják "nagyon műnek" és reailitástól elrugaszjodottnak, bár számomra unalmassága miatt nem jött be

Bound - sötét hangulatú, gengszterfilm 2 nő kapcsolatára épül, nem tipikus randifilm de a célra megfelel szerintem

The miseducation of Cameron Post - kötelező ha szeretitek Chloe Moretzt, de nincs benne vetkőzős szexjelenet (szexualitás van a filmben de szerintem kevés ès visszafogott) és ilyen átnevelőtáboros tinifilm.

Blush - Izraeli film, erősen érint komoly témákat (drog, háború stb..) van benne szexjelenet de csak 1re emlékszem 😅

Szokták ajánlani még a Carolt és a Below her mouthot de azokat nem láttam

2019. márc. 4. 06:49
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ne görcsölj a helyzetre rá. A gyakorlati részt eltekintve semmivel sem másabb egy pasival szexelni mint egy nővel. Mindkettőnél ugyanaz a cél, szexuális kielégülést nyújtani a párodnak. Ugyanúgy ahogy egy pasinál sem tudhatod rögtön az első alkalommal, hogy hogy szereti a szexet egy nőnél sem, max beletrafálsz, de nem kell megijedni, ha elsőre valamit nem csinálsz jól. Én úgy voltam vele, mikor először feküdtem le nővel, hogy próbáltam arra hagyatkozni, hogy mi az amit én szeretek kapni egy együttlétkor, mi az ami nekem jól esik, ezzel próbálkoztam. Egy kis idő után kiderült, hogy a páromnak más igényei lennének, de nem merte bevallani, mert félt hogy megbánt vele. Akkor nagyon mérges voltam rá, ugyanis nekem a szexben sosem az a fontos, hogy én kielégüljek, persze igénylem, de nekem fontosabb az, hogy a párom kielégüljön és nincs abban semmi sértő, ha mondja, hogy valamit másképp szeretne, nyilván nem vagyok gondolatolvasó, hogy rögtön tudjam mit hogy szeret és ebből is látszik, hogy mennyire változhat egy-egy ember igénye a másikéhoz képest.
2019. márc. 4. 14:53
 9/10 anonim ***** válasza:
Örült a barátnőd? Filmet néztetek vagy csak étteremben voltatok?
2019. márc. 6. 06:46
 10/10 A kérdező kommentje:

Minden rendben ment, csak szép élményekről tudok mesélni. :) A program úgy kezdődött hogy elmentünk a kedvenc éttermünkbe, aztán sétáltunk egy nagyot, majd este felmentünk a lakásunkra.

Elkezdtük nézni az egyik filmet amit javasoltatok nekünk (Below Her Mouth) és amikor volt az egyik szexjelenet, én gyengéden bebújtam a párom mögé és elkezdtem maszturbálni. Direkt úgy csináltam hogy izgalmas legyen a számára, még nyögtem is egy kicsit. Aztán végül a barátnőm felém fordult és elkezdett csókolgatni, majd bebújtunk az ágyamba és tulajdonképpen jött minden magától. :)

Tényleg teljesen fölösleges volt aggódnom, mert a szex nagyon jól ment és fantasztikus élmény volt! Ösztönösen tudtam mit hogyan kell és imádtam az orális szexet. Sajnos nekem nem sikerült eljuttatnom őt a csúcsra, bármennyire igyekeztem, ami megmondom őszintén, bánattal töltött el.  Pedig rengetegszer mondta a párom, hogy nincs semmi baj, senki sem születik profinak, gyakorolni kell a dolgot. Legalább ő el tudott engem juttatni a csúcsra, méghozzá jó sokszor. :)

Köszönöm szépen mindenkinek a tanácsait, nagyon sokat jelent számomra hogy mellettem voltatok! 

2019. márc. 6. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!