Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Tegnap szeretkeztem a barátnŐm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felix08 kérdése:

Tegnap szeretkeztem a barátnŐmmel es benne maradt a gumi! O azt mondja be csorgott, hamar mentem a patikaba es vettem escapellet, es azonnal be is vette de en nem vagyok nyugodt de meg tesztet nem lehet csinalni lehet-e terhes?

Figyelt kérdés
2014. jún. 22. 13:28
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Fújd ki magad, látszik az írásodból is hogy futottál! Hát, a válaszom egy határozott kitudja! :)
2014. jún. 22. 13:39
 2/9 anonim ***** válasza:

Ez azért így egy kicsit sántít. Nem úgy van, hogy lóhalálában beszaladsz a patikába, hogy a barátnődnek eseményutáni tabletta kell, mert az vényköteles gyógyszer és csak orvos írhatja fel.

De tekintsünk el ettől, ha az aktus után 24 órán, legkésőbb 72 órán belül bevette akkor nem hiszem, hogy terhes lett. Az ilyen tabletták azért elég erősek.

24/N

2014. jún. 22. 15:16
 3/9 A kérdező kommentje:
Hát nekem problémám nem volt a patikában! A helyes irásért pedig elnézést kérek valóban siettem kicsit! :) De köszönöm a válaszokat!!
2014. jún. 22. 18:50
 4/9 anonim ***** válasza:
45%

Biztos tudták, hogy sürgősségi helyzetről van szó!:)

Egyébként sokat számít, hogy a ciklusa hányadik napján történt a baleset, tehát megkérdezhetem?

Lórúgásnyi hormon, készüljetek fel, hogy lehet! megviseli a barátnődet.:(

És ha lehet szerintem írassatok fel fogamzásgátlót!:)

2014. jún. 22. 19:28
 5/9 A kérdező kommentje:
Most kell a napokban meg jöjjön neki,de mindig késik néhány napot! De ennek van valami jeletősége??
2014. jún. 23. 11:56
 6/9 anonim ***** válasza:

A tabletta után semmit se tudhattok biztosra, biztos jól felborította a barátnőd hormonháztartását.

Ha 7 napot késik, akkor amint tudtok teszteljetek (aktus után 14. napon már lehet)!

2014. jún. 23. 17:57
 7/9 anonim ***** válasza:
majd írd meg mi lett!
2014. jún. 26. 07:40
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat..szerencsére nem lett semmi baj!
2014. júl. 7. 10:11
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
lónak a fszát patikában nem adnak vény nélkül esemény utánit.. törzsvendég vagyok, csak tudom.
2016. márc. 19. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!