Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap szeretkeztem a barátnŐmmel es benne maradt a gumi! O azt mondja be csorgott, hamar mentem a patikaba es vettem escapellet, es azonnal be is vette de en nem vagyok nyugodt de meg tesztet nem lehet csinalni lehet-e terhes?
Ez azért így egy kicsit sántít. Nem úgy van, hogy lóhalálában beszaladsz a patikába, hogy a barátnődnek eseményutáni tabletta kell, mert az vényköteles gyógyszer és csak orvos írhatja fel.
De tekintsünk el ettől, ha az aktus után 24 órán, legkésőbb 72 órán belül bevette akkor nem hiszem, hogy terhes lett. Az ilyen tabletták azért elég erősek.
24/N
Biztos tudták, hogy sürgősségi helyzetről van szó!:)
Egyébként sokat számít, hogy a ciklusa hányadik napján történt a baleset, tehát megkérdezhetem?
Lórúgásnyi hormon, készüljetek fel, hogy lehet! megviseli a barátnődet.:(
És ha lehet szerintem írassatok fel fogamzásgátlót!:)
A tabletta után semmit se tudhattok biztosra, biztos jól felborította a barátnőd hormonháztartását.
Ha 7 napot késik, akkor amint tudtok teszteljetek (aktus után 14. napon már lehet)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!