Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én ma szeretkeztem elöször óvszer nélkül a barátnőmmel, kb 8-szor bement de nem teljesen csak picit. De előtte megmostam és jól megtöröltem és utánna megint megintmegmostam én is és ő is és óvszerrel folytattuk, lehet ebből valami baj?
Minden berakás után megmosakodtatok? :D
Amúgy attól,hogy megmossátok,az előváladékodban lévő spermiumok még bejuthattak ... Tök mindegy hányszor mivel és hogy mostad le.....
Fárasztó lehetett, ha minden bedugás előtt törölgetted mint a cipőd orrát, és ezt nyolcszor megcsináltad egymás után, a nő tuti élvezte, pláne, ha picit tetted be, ami olyan, mintha a csaj megujjazta volna magát. Tulajdonképpen semmi értelme nem volt annak, amit csináltál, a csaj meg terhes lesz, és holnap asszem muszáj lesz neki elmondanod, hogy 72 órás tabi... :)
De ha nem akarod, nem mondod el, max. 100% hogy apuci leszel :)
Én sokáig szexeltem így. Nem lett belőle semmi baj. DE: lehet csak én voltam így ezzel, más teherbe esett így.
De sztem nem lesz baj belőle. Mikor történt? Ciklus hányadik napján? Ha a közepén, akkor neccesebb az ügy. De legközelebb védekezzetek egész szex alatt.
De sztem nem lesz baj.
ez aranyos :D
minden berakás számoltál, megmostad
szegény farkad
összeesés nélkül mindezt végigcsinálni, szép teljesítmény
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!