Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire gyenge jellemek vagyunk? Hogy éppen haragban
voltunk barátnőmmel, mégis szeretkeztünk?
Figyelt kérdés
Tegnap kissé összevesztünk, úgy döntöttem hogy aznap már hozzá sem szólok, nem hogy egyéb... Este meg, amikor befeküdtem mellé az ágyba, mintha mi sem történt volna, rám mászott, simogatott és mosolyogva duruzsolt a fülembe, hogy "szeress", "légyszi bújj hozzám" meg satöbbi ezt lényegtelen is részletezni, szóval kábé fél percig kérettem magam, aztán úgy döntöttem, én is félreteszem a dühömet, másnap megbeszéljük a problémánkat (meg is beszéltük, már csak röhögünk rajta) és egy fantasztikus éjszakánk volt.
Feleslegesnek vélitek a kérdésemet? Ti hogy vagytok a kisebb-nagyobb összezördülésekkel? Akkor is "egymáshoz bújtok" ha haragudtok a másikra?
Az, hogy összeveszés után szeretkezik egy pár, az arra utalhat, hogy nincs az emberben tartás?
szerintem nem érdemes haragban lefeküdni aludni, vagy félre kell tenni és másnap megbeszélni, vagy még aznap megoldani
2020. aug. 25. 12:01
2/14 anonim válasza:
Egy kis összerezzenésre vagy kicsi vitákra a legjobb orvosság a békülősszex 😉 mindig tegyétek félre a dühötöket,másnap úgyis máshogy látjátok az egészet és meg tudjátok beszélni.
2020. aug. 25. 12:20
3/14 anonim válasza:
Szerintem a harag hevében lehet jót szexelni.
2020. aug. 25. 13:11
4/14 anonim válasza:
Édes a kibékülés egy jó szexxel.
2020. aug. 25. 14:00
5/14 anonim válasza:
Ezt hívják békülőszexnek :) nem a haragot érdemes felnagyítani, hanem azt ami összeköt. Minden kapcsolatban vannak összezördülések, viták, de azokat nem a felszínen tartani kell, hanem megbeszélni. Egy békülőszex után nyitottabbak és "engedékenyebbek" lesztek mindketten megtalálni a kompromisszumot. Egy kapcsolat halála ott kezdődik ahol a problémákat mélyítik és nem érzelmi alapon feloldani akarják.
2020. aug. 25. 14:15
6/14 anonim válasza:
A viták és a szexualitás a párkapcsolat része. Nem kell ezen rugózni.
2020. aug. 25. 15:04
7/14 anonim válasza:
Ez nem új keletű dolog nálatok. Sok pár szokott veszekedés, vita, harag után/következtében szexelni.
2020. aug. 25. 17:44
8/14 anonim válasza:
Miért lenne ez baj?
Hiszen egy egész sztereotípia épül a vita utáni szexre. Erről szólnak filmek könyvek stb.…
Baj csak akkor lenne, ha minden vitát így oldotok meg… de szó sincs erről…
2020. aug. 26. 10:52
9/14 anonim válasza:
Nálunk ez általában úgy néz ki, hogy összeveszünk, megbeszéljük, szex. Én nem tudok addig nyugodtan aludni, vagy egyáltalán létezni amíg érzem hogy feszültség van közöttünk. Általában mindig úgy alakul, hogy valamelyikőnk kezdeményezi a bújást és a kommunikációt, akkor megbeszéljük, helyretesszük a dolgot, aztán megbeszéljük, hogy mennyire jó hogy mindent meg tudunk beszélni és ennek örömére szexelünk. Bár én nem tudnám megtenni azt, hogy félreteszem a problémát és szexelünk,aztán majd megbeszéljük, de alapvetően nem vagyok a híve ennek, hogy eldöntöd, hogy most két napig nem szólsz hozzá és akkor makacsul tartod magad hozzá. Ez gyerekes és értelme sincs. Nyilván egy esetleges vita esetében kell idő, hogy az ember kicsit csillapodjon és tisztán tudja látni a helyzetet indulatoktól függetlenül, de az ezen felüli büntetési szándékkal eszközölt durci tök értelmetlen.
2020. aug. 26. 15:20
10/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat. Nem jó dolog vitázni, nem szeretem, akkor sem, ha csupán kis összezördülések. De azt mindenesetre meg kell hagyni, hogy ennek hatására az aznapi éjszakánk valahogy sokkal szenvedélyesebb, érzékibb, sokkal bújósabb volt. Ennek ellenére nem akarok soha többé veszekedni a barátnőmmel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!