Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hol lehet ismerkedni? Hol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet ismerkedni? Hol ismertétek meg a párotokat?

Figyelt kérdés
2020. nov. 8. 11:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
78%
Én itt a gyakorin. 7 éve együtt vagyunk. 🤗
2020. nov. 8. 11:24
 2/11 anonim ***** válasza:
75%
Nagyon nem mindegy, hogy Bp-ről kérdezed, vagy Mucsaröcsögéről.
2020. nov. 8. 11:27
 3/11 A kérdező kommentje:
Budapestről.
2020. nov. 8. 11:29
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Szórakozó helyek, neten akár itt. Sok lehetőség van ám .
2020. nov. 8. 11:43
 5/11 anonim ***** válasza:
76%
Én eddig az összes exemet a neten szedtem össze.
2020. nov. 8. 11:55
 6/11 anonim ***** válasza:
34%

BÁRHOL - munkahelyen, buliban, netről, baráti körben, bélyeggyűjtő-szakkörben, zöldségesnél sorban állva stb. Ha kapcsolatot akarsz akkor az kommunikációval kezdődik, két ember beszélget, megismeri egymást, szimpátia ébred, elkezdődik az udvarlás stb. - s ha minden klappol akkor kapcsolat lesz belőle.

Ja vagy te csak dugni akarsz de azt lehetőleg minél hamarabb? Hát azt is elég sok helyen lehet - HA eleget kezdeményezel és tudsz kommunikálni.

2020. nov. 8. 12:31
 7/11 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Köszönöm a rendkívül informatív jellegű hozzászólásodat, de értékelhetőbb lenne, ha ez egy fokkal normálisabban lenne megfogalmazva, mindenféle téves feltételezések nélkül. A "te csak dugni akarsz de azt is lehetőleg minél hamarabb" kijelentésedre nem tudom a kérdésem melyik részéből következtettél, hiszen egy szóval se említettem ilyet. Legközelebb kicsit gondold át a fogalmazási stílusodat,tudsz te ennél jobbat is produkálni.

Egyszerűbb lett volna meghagynod az írásod első részét, az még hasznos is lehetne.

2020. nov. 8. 12:46
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
En az egyetemi koliban ismertem meg a mostani parom.
2020. nov. 8. 13:07
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Én itt ismertem meg a páromat.
2020. nov. 8. 14:42
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha valakinek van kedve beszélgetni, írjon :) 23l
2020. nov. 16. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!