Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban átléptem egy határt?
Ő 31, én 29 vagyok, munkatársak vagyunk. Ő vélhetően heteró és az a helyzet, hogy nagyon megkedveltem. Talán egy kicsit bele is zúgtam, de úgy érzem mindvégig tiszteletben tartottam a beállítottságát és nem nyomultam rá. Igaz, hogy sokszor szeretek a társaságában lenni, lelkes vagyok, de mindig csak barátian közelítettem felé. Viszont mostanában elkezdett hirtelen távolságtartó lenni. Szószerint elkerül. Egyébként mindig is tudta a beállítottságom, ezzel nem volt soha problémája.
Lehetséges, hogy tudtomon kívül adtam felé jeleket, amiből leesett neki a helyzet és besokalt tőlem? Tényleg egyszer sem nyúltam hozzá, ha néztem is csak lopva néztem rá úgy. Nem fogdostam, nem becézgettem. Még valamelyik nap jót beszélgettünk, aztán utána drasztikusan távolságtartóvá vált. Nem tudom ez mit jelenthet, de egyszer láttam is egy kicsit elpityeredni.
Volt már valakinek hasonló szituációja? Ki hogyan viselkedett?
Utolsó!
"Sajnos előfordulhat, hogy nem jön be neki a személyiséged. És attól, hogy jópofiztatok, még nem biztos, hogy elkezdett vonzódni hozzád." Ha nem jön be neki a személyisége,mármint nem szimpatizált vele,akkor minek jópofizott volna?!Már,ha nem állt valami miatt érdekében.De,ha nem érdekből,akkor miért jópizik azzal,akit nem kedvel,mert nem tetszik a másik személyisége?!
Mert megismerni és megszeretni egy embert nem 1 óra alatt fogsz, hanem idő is kell hozzá. Lehet időközben megnyilvánultak a kérdezőnek olyan tulajdonságai, amelyek az illetőnek nem feleltek meg, nem jöttek be, kiábrándították.
Veled még nem történt ilyen?
Bárhogy is van, nem véletlenül minimalizálja a kapcsolatot.
Lehet szimplán a személyiséged nem jött be. Ettől ne érezd magad rosszul.
Nem leszbi téma.
De annó gimiben volt egy lány,szegény nagyon erőszakosan akart barátkozni,mindig oda jött,mindig túl kedves volt,mindig beszélgetni akart,írkált stb. Nekem ez sok volt. Nyilván egy kedves,barátságos mosolygós lány. De én meg mai napig kicsit antiszoc vagyok,szeretek egyedül lenni. Mikor szünetekben félre vonultam,rajzolgatni,ő meg oda jött,hogy na mit rajzolsz? meg mi újság? ááá kikészültem. Nem volt magánszférám.
Ő biztos,hogy nem akart tőlem semmit,ez 100%
De egyszerűen annyira akart barátkozni,hogy én ettől sokalltam be.
Ő talált barátokat könnyen amúgy,volt akik szerették is,nekem sok volt.
Ezzel csak azt akarom,hogy nem féltetetlen veled van a baj :)
Másik meg lehet ő is kezd érezni irántad valamit,amitől megijedt.Nem tudja kezelni a helyzetet,inkább kerül.
Harmadik helyzet.
Frissen kerültem egy melóhelyre. Egyik lány nagyon kedves,barátságos volt. Nekem meg rögtön bejött mind külsőre,mind megfogott mennyire segítőkész,eljött szabadnapján szórólapot osztani velem. Egész jóban lettünk. 1,5 hónapra rá egyik pillanatról a másikra megváltozott. Én is azt hittem,hogy túl sok voltam neki,nagyon kerestem a társaságát ami feltűnhetett.Nem tudta hogy biszex vagyok. Fura volt velem. Én rákérdeztem,hogy tettem vagy mondtam-e valamit? kérdezte miért kérdezem? Mondom picit úgy érzem távolság tartó lettél velem. Mondta neem dehogy, barátjával sokat veszekednek és most nincs jó lelkiállapotban,nincs kedve semmihez. Igazából azóta is jóban vagyunk, már tudja rólam,hogy biszex vagyok. De semmi nem lett köztünk,barátok maradtunk.
Szerintem adj időt neki. Most ne nagyon keresd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!