Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szerintetek ezzel átlépték...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cosi Fan Tutte kérdése:

Szerintetek ezzel átlépték azt a bizonyos határt, ott és akkor?

Figyelt kérdés
Én gyakorló apukaként a 9,5 éves kislányommal egy horvát aquaparkban voltunk. Az egyik sorban álláskor, amikor vártunk, hogy feljussunk az egyik toronyba lecsúszás okán, a következőre lettem figyelmes a közvetlenül előttem állóknál, akik egyébként hollandok voltak: két lány (egyik nagyon csinos a másik arcra fiús de szintén jó alakkal), kb. 18 - 20 évesek, folyamatosan puszilgatták (nem szájra!), ölelgették, bizalmasan simogatták egymást. Ez alatt csak azt kell érteni, hogy átkarolás, derék, kar, arc simogatása. Nekem tök OK az ilyen, de itt rengeteg a gyerek (fél évesektől 18-ig) és egy csúszás kb. 15 perces sort jelent. Ha ezt két fiú csinálja az persze még furább lett volna. A lányomnál még ilyen téma nincs, nem foglalkoztunk vele. Amikor lecsúsztunk a csinosabb mutatta a mi fényképünket a lányomnak egy monitoron amit egy automata készített az érkezésről, tök kedvesen! Szimpi volt a közvetlenségük a gyermekem felé, de ez persze nem függ a kortól, vallástól, identitástól.
2017. aug. 7. 17:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
47%
Ne beszélj hatàràtlépèsről mert deportàlnak
2017. aug. 7. 18:01
 2/13 anonim ***** válasza:
21%
Mármint Röszkên amúgy ő dolguk szerintem gyerekek előtt sok igen de ha nem túl sok akkor nem baj illetve 2 18-20 fiu is meleg lesz emiatt
2017. aug. 7. 18:03
 3/13 anonim ***** válasza:
21%
Nem lesz hanem egyszerre vàltak velük
2017. aug. 7. 18:04
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Az előző válaszokat nem tudom hova tenni :D De szerintem ezzel még nem léptek át semmilyen határt. Nem voltak egymás torkában, bugyijában(ez amúgy heteroktól is gusztustalan nyilvános helyen). Szerintem ez egyáltalán nem sok még egy gyereknek sem :)
2017. aug. 7. 18:23
 5/13 A kérdező kommentje:
Igen, az már nagyon fura lett volna ha mennek a szájra puszik. Akkor már magyaráznom kellett volna a szitut. De nem mentek! Nagyon "bírták" egymást, de a leírtakon túl nem mentek. Spec ha egy heteró pár egy ilyen közegben(!) szájra csókol azt nem kell magyaráznom a gyereknek.
2017. aug. 7. 18:36
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Barátok közt is teljesen normális, hogy megölelik, megpuszilják egymást. Semmilyen határt nem léptek át vele. Az sem biztos, hogy bármi volt a két lány között szexuális értelemben.

Meg aztán előbb vagy utóbb bizonyos dolgokról nem árt felvilágosítani a gyereket. 9 és fél évesen már nem árt, ha tud bizonyos dolgokat alapvető szinten.

Aki meg még nem érett mindehhez, annak meg abszolút nem fog feltűnni, hogy mit csinál két másik ember, vagy nem fog feltétlenül rosszat gondolni róluk.

Ha engem kérdezel, szerintem a lányodat jobban foglalkoztatta a csúszda és inkább téged foglalkoztatott a két általad leszbikusnak vélt lány dolga.:)

2017. aug. 7. 18:39
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőmmel mi is simogattuk, puszilgattuk egymást például egy aquaparkban. Szerintem ettől egy leszbikus/meleg párt sem szabad megfosztani. És igen, ez is egy érdekes szülői feladat, hogy miképpen kezelje az ember a gyereknek a mássaggal való találkozását.
2017. aug. 7. 18:41
 8/13 anonim ***** válasza:
21%
El kell fogadnod, különben kirekesztő vagy. Lásd prájd...
2017. aug. 7. 18:51
 9/13 A kérdező kommentje:
A lányom tényleg a csúszdával foglalkozott, az esettel kapcsolatban semmit nem kérdezett (csodálatos napunk volt!). Nem firtattam nála, ha kérdez, akkor MINDENT meg szoktunk beszélni, ez is ment volna, fontos, kell alapon. Nem "vélt" leszbikusok voltak, persze ezt még én se mondhatom 100%-os bizonyossággal aki ott volt, azaz nem zárom ki hogy tévedtem.
2017. aug. 7. 19:12
 10/13 anonim ***** válasza:
91%

Kedves apuka... Vihar a biliben. Azért van ez az egész meleg téma így túlreagálva, mert a sok hülye csőlátású szülő túlreagálja és nem magyarázza e a gyerekének értelmesen, hogy mi van. A gyerek szintjén baromi egysezrűen el lehet ezt magyarázni, ah érdeklni

"Van olyan, hogy nem csak egy férfi meg egy nő szerelmes egymásba, hanem két nő vagy két férfi választja egymást társnak. Mindenki mást szeret, de ez ugyanolyan, hogy valaki a kék színt szereti, valaki a hamburgert, valakinek meg zöld a szeme. Ők picit mást szeretnek, mint a legtöbb ember, de ugynaúgy szeretnek mint én anyukádat"

Ennyivel le is lehet rendezni, megérti a gyerek és nem csinál a jövőben sem ügyet belőle, ha ti is elfoagdóan álltk a témához.

2017. aug. 7. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!