Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire nyitottak arra a fiúk, hogyha csak bizonyos dolgokat szeretnék kipróbálni egy másik sráccal? 20/F
Figyelt kérdés
Saját korosztályom véleménye érdekelne.2017. júl. 1. 20:11
1/18 anonim válasza:
Biztos van érdeklődő kezdő mint te.
Mik azok a bizonyos dolgok elárulod?
2/18 Gabipasika válasza:
Mit szeretnél? "feláldozom" magam :)
3/18 anonim válasza:
nagyon. sokan vannak akik csak kíváncsiskodnak és egy bizonyos határon túl nem akarnak elmenni
24f
4/18 anonim válasza:
Fizikai örömszerzési alkalmi kapcsolat pl. jó buli. Néha elképzelem hogy egy ismeretlen srác farkával játszom és tökre beindulok tőle.
20F
5/18 anonim válasza:
Ugyan nem a korosztályod vagyok, de én is voltam 20+ éves, amikor ki szerettem volna próbálni ezt, azt. Ki is próbáltam, de csak nálam idősebekkel sikerült. Nem bántam meg, hogy nem vártam a korosztályomra. Az idősebbekkel történtek után könnyebben találtam a korosztályomban is partnert.
61/f/bi
9/18 anonim válasza:
Én alapvetően hetero életet élek, de nagy ritkán felizgat a gondolat, hogy kényeztessek egy fiatal twink fiút, max. orálig. 38F, Bp.
10/18 anonim válasza:
Én speciel csak oráloznék szívesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!