Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átléptem egyik spanommal a határt. Innen van visszaút?
Nincs.
Szívesen lettem volna helyedbe
"Visszaút" mindig van, de ez azt jelenti, hogy elnyomod a vágyaid, és nem leszel boldog igazán, soha.
Már feltéve, ha ez nem csak egy "félrelépés" volt.
Ha arra gondolsz, hogy miért is akarod ezt visszacsinálni, két dolog juthat eszedbe, A;nem akartad ezt az egészet igazán, és csak fiatalkori botlás volt, B; nagyon is akartad, csak félsz kilépni a komfortzónádból/úgy érzed meg kell felelj a társadalomnak/családodnak stb.
Gondolkozz ezen, és válassz.
Ha megvan, akkor gratula, de meg nem történtté nem teheted, de ettől se kevesebb se több nem leszel, max. tapasztalataid bővültek.
Amúgy is, én úgy vagyok vele, hogy az életben minél több dolgot ki kell próbálni.Amit meg tettél, semmi rossz nincs benne, szóval nem értem miért is keresed a visszautat.
Sok szerencsét neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!