Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Valóban átléptem egy határt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban átléptem egy határt?

Figyelt kérdés

Ő 31, én 29 vagyok, munkatársak vagyunk. Ő vélhetően heteró és az a helyzet, hogy nagyon megkedveltem. Talán egy kicsit bele is zúgtam, de úgy érzem mindvégig tiszteletben tartottam a beállítottságát és nem nyomultam rá. Igaz, hogy sokszor szeretek a társaságában lenni, lelkes vagyok, de mindig csak barátian közelítettem felé. Viszont mostanában elkezdett hirtelen távolságtartó lenni. Szószerint elkerül. Egyébként mindig is tudta a beállítottságom, ezzel nem volt soha problémája.

Lehetséges, hogy tudtomon kívül adtam felé jeleket, amiből leesett neki a helyzet és besokalt tőlem? Tényleg egyszer sem nyúltam hozzá, ha néztem is csak lopva néztem rá úgy. Nem fogdostam, nem becézgettem. Még valamelyik nap jót beszélgettünk, aztán utána drasztikusan távolságtartóvá vált. Nem tudom ez mit jelenthet, de egyszer láttam is egy kicsit elpityeredni.

Volt már valakinek hasonló szituációja? Ki hogyan viselkedett?

2020. okt. 22. 07:46
1 2
 1/13 érdeklődő35 ***** válasza:
96%
Legjobb, ha egyenesen megkérdezed tőle
2020. okt. 22. 07:48
 2/13 A kérdező kommentje:
Próbáltam, de nem akar velem beszélni. Az egész nagyon furcsa..
2020. okt. 22. 07:54
 3/13 *Felhasználói név ***** válasza:
82%

Akkor adj neki időt, nem tudhatod mi zajlik benne, ha még a mècses is eltört

Várj kicsit èn azt tanácsolom

2020. okt. 22. 08:13
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is jegeld a dolgot egy ideig, talán később még tudjátok beszélni, hogy valójában mi a baj... nem biztos ám, hogy a te " határátlépésed" miatt van ez.
2020. okt. 22. 08:35
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha ennyire konszolidáltan viselkedtél vele,akkor nem te hibáztál. Vélhetően egy harmadik személy lehet a háttérben. Akkor gubózik be egy így egy ember.

De ez mind feltételezés. Amit így látatlanul lehet tanácsolni,az az. Hogy hagyd megnyugodni. Majd amikor azt látod,hogy felszabadultabb,jobb a hangulata. Akkor kezd el még óvatosabban keresni a társaságát.

Ez türelem játék. De ha érzel iránta valami komolyabbat,akkor szerintem megéri várni.

2020. okt. 22. 09:20
 6/13 anonim ***** válasza:
98%

Nekem volt egy hasonló szitum, csak én voltam a másik fél. Tök jóban voltunk, tudtam, hogy leszbikus, én akkor még nem tudtam, vagy inkább nem akartam tudni magamról, hogy én is az vagyok, és belezúgtam. Én ezért kerültem, mert hatalmas sokk volt ez nekem, szóval nem igazán tudtam kezelni sem a helyzetet, sem a vonzalmat, sem őt. Volt is pár jó nagy veszekedésünk, nem tudtam a belső feszültséggel mit kezdeni, nem is értettem sokáig, hogy mi van. Aztán volt nagy meglepetés, mikor leesett, de utána még elég sok idő volt elfogadni magam.

Persze nem mondom, hogy feltétlenül vele is ez van, de akár benne lehet a pakliban.

2020. okt. 22. 10:16
 7/13 A kérdező kommentje:
Annyi egyébként kiderült, hogy velem van a problémája. Először én is arra gondoltam, hogy egy másik személy van a háttérben vagy egyebek, de annyit végül elárult írásban, hogy belőlem sokalt be(?), de többet nem akart írni erről.
2020. okt. 22. 10:27
 8/13 anonim ***** válasza:
Szerinted miért sokallt be belőled?
2020. okt. 22. 13:25
 9/13 anonim ***** válasza:
97%
Nekem is az ugrott be elsőnek, hogy szerintem ő is elkezdett vonzódni hozzád, még ha nem is leszbikus, csak biszex, de ha most ismerte fel ezt, akkor az elég nagy változás az életében. Az is lehet, hogy most még abban se biztos, hogy más nőket is vonzónak tartana.
2020. okt. 22. 13:54
 10/13 anonim ***** válasza:
40%

Én is hasonló helyzetben voltam, mint te. Sajnos előfordulhat, hogy nem jön be neki a személyiséged. És attól, hogy jópofiztatok, még nem biztos, hogy elkezdett vonzódni hozzád. Tőled csak azt látta, amit tőlem is, hogy olyan nonverbális jeleket adsz le, amik miatt nem tudnátok már szimplán barátok maradni. Hiszen konkrétan a gyakorira is kiírtál egy kérdést, ami vele kapcsolatos. :D

Én azt tudom tanácsolni, hogy kerüld, mert nemhogy kedvelni nem fog, de meg is utál!

2020. okt. 24. 00:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!