Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Összejönnétek Ginny Weasleyvel?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek Ginny Weasleyvel?

Figyelt kérdés

(Ne haragudjatok, én voltam legutóbb is, de kéretlenül áthelyezték a kérdésemet, az "emberek" kategóriába, holott láttam én itt már hasonló jellegű kérdéseket zömével, amiket nem pakoltak át, na mindegy, nem magyarázkodni jöttem, legalább eszembe jutott még pár kérdés...)

Tehát:

1. Nektek tetszik (külsőre és belsőre is), ti összejönnétek vele?

2. Saját megítélésetek szerint ti bejönnétek neki?

3. Jól áll neki a dominancia? Bdsm-ben el tudjátok képzelni, azon belül a legkeményebb műfajban? (Amúgy ennek kapcsán illetve ettől függetlenül is szerintetek kegyetlenségben, szadizmusban felvehetné a versenyt akár Bellatrixszal?)

4. Ha csak a történetet nézzük, véleményetek szerint melyik lánnyal jött volna össze, abban az esetben, ha leszbikus lett volna?

+1 (a régi kérdésem) Milyen viszonyban lennétek vele úgy általában, ha a közeletekben lakna?

2020. okt. 13. 10:00
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
5%

Persze :)

Amugy van kedved beszelni priviben a könyvről?

2020. okt. 13. 12:34
 12/23 anonim ***** válasza:
26%
Nem. Túl jókislány hozzám
2020. okt. 13. 13:45
 13/23 anonim ***** válasza:
26%
Nem jönnék vele össze, nem ronda, de nem az esetem, se külsőre, se belsőre. Nem jönnék be neki. BDSM-ben el tudom képzelni,mint domina, de nem lenne rosszabb Bellatrixnál. Szerintem talán Lunával. Le se sz*rnám.
2020. okt. 13. 14:49
 14/23 anonim ***** válasza:
5%

Ér úgy is válaszolni, hogy csak a filmeket láttam néhányszor?

Annyira nem ismerem egyébként a karaktert, a filmekben nem volt rendesen kifejtve, a könyvben pedig még bőven nem találkoztam vele. De azok alapján a véleményem...

1. Külsőre tetszik, csini csajszi, egész helyeske is. De lehet, hogyha barna lenne esetleg fekete, akkor nem tetszene. Nagyon sokat számít, hogy vörös, illetve narancs. :)

Személyiségre viszont nem tetszik. Amennyit a film engedett láttatni belőle, az alapján nem szimpatikus. Nem jönnek vele össze, párkapcsolatra nem kéne. Egyszer viszont szívesen "megdugnám."

2. Szerintem nem jönnék be neki. Túl komolytalan vagyok a számára.

3. Szerintem nem állna jól neki. Pont az ellenkezője állna neki jól. Hogy olyan kis szerényen, kedvesen, visszafogottan, zavartan kezdje az előjátékot, majd egyre jobban beleélje és átengedje magát a dolognak. De dominálhatna engem úgy, ahogy akar, csak egy szavába kerül. :D

Bellával nem venné fel a versenyt, méghozzá azért, mert Ginny épeszű és megvannakca maga lelki korlátai.

4. Egyikkel sem, amelyiket a történet bemutat. Főleg nem Lunával, ő nagyon kiszámíthatlan, szeleburdi, kiszámíthatlan lány a számára.

Szerintem Ginny mellé egy olyan lány illik, aki nyitott a világ dolgai felé, tud újat mutatni Ginny-nek és terelgetni egy kicsit. Egy határozott lány kell mellé, akire számíthat. Egy határozott, de egyáltalán nem kemény, egy kissé talán érzelmesebb leányzó, kétlábbal a földön. Én egy Hollóhátassal tudnám elképzelni.

+1: Ha a szomszédban, akkor köszönőviszonyban. Ha az utcánkban lakna, akkor semmilyenben. Viszont mindig, amikor meglátnám, már írnám is a haveromnak instán, hogy: "Banyek, megint elment mellettem a széplány! Úgggy elkapnám/elkapatnám magam vele... (TvT) Pcsába, hogy úgy nézek ki, mint egy 15 éves... Ha lenne pcsm, már rég felszedtem volna."

És nekem tetszik a kérdés!! :D Egyrészt jópofa, mert jópofa. Jó ilyesmikről beszélgetni, felüdülés a sok egyhangú kérdés között. xD Másrészt pedig, önismereti szempontból is érdekes.

2020. okt. 13. 15:37
 15/23 A kérdező kommentje:
Jaj, de jó! Utolsó 3 válaszoló, nagyon örülök, már nem is számítottam újakra, de nagyon köszönöm-köszönöm. Ja és utolsó, természetesen csak film alapján is ér válaszolni! :)
2020. okt. 13. 16:06
 16/23 anonim ***** válasza:
5%
Viszont Kérdező, leírnád te is a saját válaszaidat? Most már kíváncsi lennék, hogy más hogy látja a dolgot. :D
2020. okt. 13. 16:29
 17/23 anonim ***** válasza:
49%

1 nekem nem tetszik.

2 lehet tetszenék neki, az alapján kikkel volt.

3 nem veszi fel a versenyt Bellazrixszal. Max alárendeltnek tudnám elképzelni.

4 szerintem Hermionéval jó pár lettek volna.

+1 jó viszonyban lennénk szerintem.

2020. okt. 13. 16:30
 18/23 anonim ***** válasza:
6%

Nekem is tetszenének Hermionéval! Szerintem még el is boldogulnának együtt az életben. Viszont azért nem akartam mondani, mert egyik se tűnik nekem olyan kifejezetten stabil személynek. De lehet pont ezért lennének jó támaszok egymásnak.

A Csakfilmes válaszoló voltam. :D Meg a Kérdezőválaszolj válaszoló is én voltam.

2020. okt. 13. 16:36
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Miert kell lepontozni? :)
2020. okt. 13. 16:45
 20/23 anonim ***** válasza:
83%
Ezt én is akartam kérdezni, csak nem ilyen finoman. Mi a gcimért kell lepontozni?
2020. okt. 13. 20:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!