Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek olyan lánnyal, aki iránt hosszabb idő után sem alakult ki bennetek az az elsöprően nagy szerelem?
Figyelt kérdés
Szeretet megvan, de nem az a rózsaszín felhős, pillangók a gyomorban fajta2019. dec. 30. 18:59
1/7 anonim válasza:
Na pont az a fajta butaság, csak ma elhitetik mindenkivel, hogy arra kell várni.
3/7 anonim válasza:
Nem
Hosszútávon katasztrofális lehet.
Csak olyannal lennék együtt, akivel odáig vagyunk egymásért és adja magát, hogy együtt kell lennünk.
18L
4/7 anonim válasza:
igen :D ez azt jelenti, hogy van egy hosszú és szép baratság alapja az egésznek és igazából nem is vágyom többre :D amikor vagy én vagy a másik vagy mindketten elején belebolondultunk a másikba, azok olyanok amiknek sosem lett jó vége :) valami nyugodtat szeretnék
5/7 anonim válasza:
A páromnál pont így voltam anno. Ő a mindent elsöprő szerelmet élet át velem, én csak ezt, amit leírtál. Mégis nagyon szeretem őt, és azt hiszem semmivel sem kevésbé, mint ő engem. Ezt ő is mindig mondja. Esetleg külső szemmel tűnik úgy, mintha mást érezne írántam, mint én iránta emiatt, de ez nem igaz. Lassan 5 éve vagyunk együtt, és köszönjük, megvagyunk. Boldogan, és nem is kérnék többet.
6/7 anonim válasza:
Az elmulik par honap utan:D a szeretet a lenyeg.csok volt mar?szex?
7/7 anonim válasza:
tegnapelőtt 23:58
Erre akarod most verni??
Te leírnád a szexuális életed egy full ismeretlennek?
Most úgy őszintén!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!