Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek olyan felnőtt lánnyal, akinek alig van melle?
Figyelt kérdés
2020. szept. 6. 20:36
A kérdező szavazást indított:
Csak szexre
Kapcsolatra is
Nem
80 szavazat
1/19 anonim válasza:
Nem a melle miatt vagyok valakivel hanem a személyisége miatt.
4/19 anonim válasza:
Nem mert nincs benne semmi vonzó!
5/19 anonim válasza:
Persze, miert ne ? Nem a melle miatt fogom elhagyni.Ha szerettem az egesz teste vonzo szamomra!
6/19 anonim válasza:
Ha ír nekem és megmutatja magát :)
7/19 anonim válasza:
Szerintem nem a mellméret a mérvadó egy nőn. Nekem legalábbis.
Ha olyan a kisugárzása, a gondolkodása, a megnyilvánulásai, tőlem akkora melle/segge/stb -je lehet amekkora van. Nem fog számítani, mert mással már elvette az eszem.
9/19 anonim válasza:
persze, egy kapcsolatban nem a mellméret számít
10/19 anonim válasza:
AA-s a méretem, sosem volt rá panasz XD
ne legyen önbizalomhiányod emiatt, nekem sem volt soha, nincs rá okod ezért :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!