Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek alapján vonzódhat ismerősöm a lányokhoz?
Szóval van egy lány ismerősöm.
Volt egy nyaralás szerű :D Ahová egy napra lejött.
Sokszor nézett,meg kereste a tekintetemet időnként. Beszélgettünk is,nyitott volt viszonylag.Sose láttam se instán se fbon,hogy kapcsolatban lett volna pasival. Egy képén a hüvelyk ujján is van gyűrű,de többi képein nincs.Nem beszélt pasikról sem.Egyik nő a társaságból mutatott egy pasit a telóján,milyen helyes. Én csak annyit mondtam fiatal,meg hasonlít egy színészre :D kimentettem magam. A lánynak meg semmi reakciója nem volt,csak rákontrázott az én válaszomra,kb utána rá sem nézett a fotóra. Na és itt már fura volt. Ugyan is eddig bármilyen heteró lány ismerősnek mutatva van pasiról kép rögtön reagálja,de helyes így úgy amúgy.Ő semmi.
Sajnos alkoholt nem ihattam,mert erős antibiotikumos kezelés alatt állok. Ha ihattam volna,hogy lazább legyek akkor hívom táncolni vagy ilyesmi,de józanul,nem mertem bevállalni, ha iszok akkor kellemesen erőszakos vagyok akkor általában mindenkit meggyőzök mindenről :D Jobban tudtam volna közeledni.
De amikor valamit adtam neki pl pohár stb, mindig úgy csináltam hogy össze érjenek az ujjaink. Ő is ugyan így tett. Próbáltam mindig keresni a társaságát és nem úgy tűnt,mintha zavarta volna.
De volt mikor nem igazán beszéltünk.
pénteken lenne egy indokom rá írni,nem tudom érdemes e.
Nem nagyon randizgattam még lányokkal,nem nagyon jön össze se badoon se sehol.. többnyire heterókba futok bele ha ismeretségi körben próbálkozok. De nála nem tudom,régebb óta van egy érzésem,hogy nem heteró.
Csak mivel kb évente 1x találkozunk ilyen össze jövetelen annyira nincs alkalmunk beszélni. Amúgy gyerek korunk óta ismerjük egymást.
En vele alapesetben nem talalkozok max evente 1x, de csak, mert jon egy bnojehez latogatoba.
Beszelni se beszelgetek vele.
Nem allna velem szoba tobbet nem tunne fel senkinek :D
Csak amikor van ilyen nyaralas es mondjuk akkor feltunoen nem beszelunk, na mondjuk az feltunhet.
Eees igen, senkire se irunk ugy ra, hogy kihez vonzodik😅😅
Hirtelen valaki ram irna lehet en is letagadnam, nem mondanek igazat, honnan tudjam nem kotyogja e, el vsgy ilyesmi😅
Nincs meg kihez vonzodik, de azzal mar tenyleg nem tudok mit kezdeni, ha nem vagyis roviden valaszol. En megprobaltam :)
Ha nagyon raszallok az sem jo es meg inkabb eltaszitom.
Ha meg felkeltettem az erdeklodeset majd ir. Ha nem akkor ez van :) megszoktam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!