Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ezek alapján vonzódhat ismerős...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek alapján vonzódhat ismerősöm a lányokhoz?

Figyelt kérdés

Szóval van egy lány ismerősöm.

Volt egy nyaralás szerű :D Ahová egy napra lejött.

Sokszor nézett,meg kereste a tekintetemet időnként. Beszélgettünk is,nyitott volt viszonylag.Sose láttam se instán se fbon,hogy kapcsolatban lett volna pasival. Egy képén a hüvelyk ujján is van gyűrű,de többi képein nincs.Nem beszélt pasikról sem.Egyik nő a társaságból mutatott egy pasit a telóján,milyen helyes. Én csak annyit mondtam fiatal,meg hasonlít egy színészre :D kimentettem magam. A lánynak meg semmi reakciója nem volt,csak rákontrázott az én válaszomra,kb utána rá sem nézett a fotóra. Na és itt már fura volt. Ugyan is eddig bármilyen heteró lány ismerősnek mutatva van pasiról kép rögtön reagálja,de helyes így úgy amúgy.Ő semmi.

Sajnos alkoholt nem ihattam,mert erős antibiotikumos kezelés alatt állok. Ha ihattam volna,hogy lazább legyek akkor hívom táncolni vagy ilyesmi,de józanul,nem mertem bevállalni, ha iszok akkor kellemesen erőszakos vagyok akkor általában mindenkit meggyőzök mindenről :D Jobban tudtam volna közeledni.

De amikor valamit adtam neki pl pohár stb, mindig úgy csináltam hogy össze érjenek az ujjaink. Ő is ugyan így tett. Próbáltam mindig keresni a társaságát és nem úgy tűnt,mintha zavarta volna.

De volt mikor nem igazán beszéltünk.

pénteken lenne egy indokom rá írni,nem tudom érdemes e.

Nem nagyon randizgattam még lányokkal,nem nagyon jön össze se badoon se sehol.. többnyire heterókba futok bele ha ismeretségi körben próbálkozok. De nála nem tudom,régebb óta van egy érzésem,hogy nem heteró.

Csak mivel kb évente 1x találkozunk ilyen össze jövetelen annyira nincs alkalmunk beszélni. Amúgy gyerek korunk óta ismerjük egymást.

2020. szept. 16. 20:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Mérlegeld van-e veszíteni valód. Ha nincs, akkor mélyüljetek el a barátkozásban és menetközben úgyis kiderül mizu. Mondjuk leírtak alapján nem kizárt, hogy nyitott lenne valamire.
2020. szept. 16. 20:50
 2/14 A kérdező kommentje:
Eléggé messze lakik sajnos. De amúgy veszteni valóm nincs.
2020. szept. 16. 21:00
 3/14 anonim ***** válasza:
31%

Szerintem van rà esély, de ha messze lakik, akkor abból csak alkalmi lesz.

Érdemesebb lenne valaki olyannal kezdeni aki tènyleg érdeklődik a lányok iránt.

Pl facebook csoportok, insta, snapchat, tumblr, her, tinder, ilyesmik.

Kitartás 😉

2020. szept. 16. 21:46
 4/14 A kérdező kommentje:

Hát sajnos jó részt neten tudok ismerkedni,mert barátaim nincsenek . Így eljárni nem járok sehová a kutyafuttatón kívül,bár most tombol a kutyáknál is köhögéses cucc,szóval jelenleg oda sem járok :D

Futin is próbálok mindig nyitott lenni,de nagyon magukba vannak fordulva az emberek vagy nem tudom. Kapcsolat hagyján. De még barátokat se nagyon tudok most szerezni.

Badoot és tindert,fb csopikat próbáltam nulla sikerrel.

Kitartás az már nem igazán van,csak mikor egy ismerős esetleg képbe kerül aztán próbálgatom kideríteni mi is van,akkor felgyullad a remény sugara. Aztán pedig ahogy kiderítem hogy semmit nem akar stb akkor újra kicsit lejebb kerülök.

2020. szept. 16. 21:57
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Miért csak alkalmi lehetne belőle, ha messze lakik? Hülye felfogás, hármas.

Figyelj kérdező, próbacseresznye. Először azt próbáld kideríteni melyik kapura játszik, aztán jöhet a többi. De nekem is kicsit úgy tűnik ez alapján, hogy lehet benne valami,minimum biszex/biszex hajlam, aztán ki tudja.

2020. szept. 17. 12:33
 6/14 anonim ***** válasza:

Ismerős a badoo téma..😂

Sajnálom,hogy nem tudtál inni,ugyanis gondolom jobban megnyíltál volna és kiderült volna,hogy mizu. Szerintem lerohanni nem kell,viszont irogatni kéne vele többet. Meg az is lehet,hogy azthiszi te vagy heteró mivel reagáltál azért a palira (ha persze nem tudja,hogy amúgy nem). A több beszélgetés választ fog adni😌

2020. szept. 17. 14:30
 7/14 anonim ***** válasza:

tinibubi dolgok ezek ...... :D

kérdezd meg ennyi :)

26N

2020. szept. 17. 21:55
 8/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a valaszokat :)

Igen, ki kene deriteni melyik kapura jatszik.

Vagy legalabbis tobbet beszelni.

Nem vagyok tini, rakerdezni nem fogok. Ugyis letagadna.

Meg annyira nem vagyok bizalmas viszonyban vele, hogy ilyenre rakerdezzek.

Inkabb a puhatolozas elven vagyok. Lehet kicsit tobb ido es energia, de igy nem kerulok kellemetlen szituba.

2020. szept. 17. 22:41
 9/14 A kérdező kommentje:

Muszaj volt reagalnom a pasi kepre, mert anyum es csaladbaratok is ultek ott :D

Nem tudja rolam, hogy biszex vagyok.

2020. szept. 17. 22:44
 10/14 anonim ***** válasza:
#6os vagyok ugyanígy vagyok én is,így már megértem a dolgot😌 Hát igen az a baj ezzel is lehet olyan szituba keveredni,hogy utána nem akar beszélni veled,aztán akkor másoktól mehet a kérdés h már miért nem beszéltek stb. Meg na most az milyen mikor valaki ráír valakire hogy ,,na te kihez vonzódsz amúgy?" 😂
2020. szept. 17. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!