Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztetek már olyat,hogy legjobb bnőtök/ismerősötök esetleg csak játssza a heterót és amugy érez valamit irántatok/más iránt?
Maga a kérdés sorozat által jött,mert nem néztem volna ki a lányból,hogy leszbikus xd.Én 16 évesen kezdtem el érezni valamit a barátnőm iránt,akkor utána néztem így a dolgoknak,mert nem foglalkoztam ezzel. Aztán elkezdtem így a barátnőmet is ,,megfigyelni",még tavaly. 2018ben volt egy összeveszésünk,ami fél évig tartott,aztán ő kezdett kezdeményezni békülés terén. Én akkor összejöttem egy sráccal (még mikor összevesztünk utána,kibékülésig voltam vele),tök rendes volt,de valahogy a bnőm furán kérdezte,ha épp rátért,de ritka volt,neki is volt akkor már barátja. Amikor meg szakítottam vele,akkor meg örült. Mellfogást is ő találta ki,fenékcsapás,volt h eljátszottuk,hogy megcsokoljuk egymást,de aztán mindketten elhúztuk a fejünket ugye (ez se tudom mire volt jó,h ilyet játszunk el) ,akkor az ölbe ülés ott is volt mutatvány ami félreérthető volt másoknak,meg,hogy ha én fiú lennék vagy ő akkor összejönne velem. Volt h órán a combomra csapott vagy megfogta a térdem felett,meg fiú oszttársak sokszor kérdezték ,,ti leszbik vagytok?" Ő meg mindig mondta ,,igen és akkor mi van?",de volt mikor igy a melegekről esett szó,akkor nem igazán fogadta el őket,vagyis tudjátok ez a ,,csak előttem ne",meg mert egyik barátnőnkre gyanakodott (persze amikor sokat lógott velem az a bnőm mindig akkor hozta fel,mikor ő is ugyanannyit). Az én következtetésem (már nem tetszik ugy 1 éve,el is távolodtunk most,mert sulinak vége,én meg hagyjuk,a lényeg h ésszel gondolom,nem szívvel),hogy ő benne lehet van ilyen irány is,és ezt a fiúkkal próbálja elnyomni. 18/L
Ilyen jelekre gondolok,hogy nálatok volt-e már ilyen az életetekben?
Én is legjobb barátnőmnél, gyanús volt a viselkedése, barátságunk elején fullra tagadta az egészet,annyit mondott,ő mindenkivel ilyen nyitott és közvetlen,csak még nem ismerem jól... aha.. teltek a hónapok.. egyre szorosabb lett a barátság, persze egyre "durvábbakat" csinált.
Aztán egyszer egy házi buliba, beleültem az ölébe és megakartam csókolni,persze bizonyos alkohol mennyiség után,bár észnél voltam,direkt csináltam,mit reagál. Másnap pedig mondta mit akartam vele tenni, rá kérdezett,hogy én biszex vagyok? mondom igen vonzódom a lányokhoz is,de rávágtam,hogy te is az vagy,mert tűrted,hogy az öledbe legyek,simogassalak,nyakadat puszilgassam és a fenekemet simogattad,meg a hátamat. Mondta igen ő is az, volt már lánnyal.
Bár érdekes,hogy sosem csókolóztunk, meg nem feküdtünk le egymással.
Lehet csak nem akarja neked bevallani,de biszex. Kettesbe legyetek sokat,aztán mivel már 18 évesek vagytok, igyatok picit aztán hátha lesz ez az :D Persze csak ha szeretnéd.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!