Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Nektek hogy fogadták a szülők,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek hogy fogadták a szülők, ismerősök, barátok mikor bevallottátok, hogy azonos nemű a párotok?

Figyelt kérdés
2019. jan. 8. 13:19
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Apu simán, sőt meg se lepődött, igazából tudta szerintem :D.

Anyu nehezebben amúgy biszex vagyok szóval barátom is volt már, de a lányok mindig is jobban érdekeltek. Elfogadja, de tudom hogy reméli sőt biztos benne hogy egy fiú mellett fogom végezni, pedig mondtam neki hogy 99 százalék hogy nem így lesz. De azért nem adja fel.

Barátok jól, mindenki ugyanúgy tekint rám, van akit lesokkolt de senkit sem zavar.

2019. jan. 8. 13:34
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Barátok nagyon jól. Család meglepődött, de elfogadják, mondjuk szerintem remélik, hogy lesz még pasim... bár anyu barátnőmmel nagyon cuki kedves, ami hihetetlenül jó érzés. :) Meg mindenki más is.
2019. jan. 8. 14:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Szülők borzalmasan, a barátok viszont nagyon jól.
2019. jan. 8. 15:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem kitörő örömmel. De aztán megbékélt vele, viszont annyira nem volt nyitott a párom felé. Barátok, ismerősök eléggé jól. Meg sem lepődtek rajta.
2019. jan. 9. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!