Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Nem kíván a barátnőm?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem kíván a barátnőm?

Figyelt kérdés

Ma van egy hete, hogy utoljára együtt voltunk a barátnőmmel.

Valahogy úgy érzem rajta, mintha nem nagyon akarna velem lenni.

Együtt élünk, megcsalás kizárva, mert nem jár nélkülem sehová, nem is nagyon beszélget senkivel... mégis úgy tűnik, mintha hárítaná, amikor közeledek.

Konkrétan a kérdést még nem akarom nekiszegezni, mert könnyű megsérteni, de... honnan tudhatnám meg, hogy mi a baj?

2020. szept. 8. 21:05
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Amikor nekem hasonló problémám volt, annak az ő ápolatlansága volt az oka.
2020. szept. 8. 21:07
 2/18 A kérdező kommentje:

Minden este fürdök (van, hogy napközben is), hajat minden másnap mosok, fogat is mosok naponta legalább egyszer (de többnyire 2-3 alkalommal). Minden este tiszta pólót veszek fel, használok dezodort. Mivel tudom, hogy nem szereti, ha valaki szőrös, így erre is igyekszem figyelni. Szerintem nem vagyok ápolatlan, büdös. :/

Meg egyébként is mindig mondja, hogy milyen illatos lettem és hogy megy ő is, hogy felfrissüljön "nekem".

2020. szept. 8. 21:11
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg mi a baja
2020. szept. 8. 21:11
 4/18 anonim ***** válasza:
97%

Lehet,hogy egyszerűen csak ilyenje van most.

Beszélgess Vele,hátha kiderül mi/mivel lehet a probléma.

2020. szept. 8. 21:17
 5/18 A kérdező kommentje:

Nem akarom megbántani, így nem akarom nekiszegezni a kérdést, hogy miért nem szexelünk?

Tudom, hogy annak nem lenne kedélyes beszélgetés a vége, hanem sértve érezné magát.

2020. szept. 8. 21:17
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Ez oké, de mi honnan tudjuk neki mi a baja? Érted? 🤷‍♀️

Csakis vele kell megbeszéld, ő tudja a választ, nem mi.

2020. szept. 8. 21:26
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem egyből arra kell kitérni h "Na,mostanában miért nem....?",hanem egyszerűen csak üljetek le egy jó kis gyertyafényes vacsi mellett,és beszélgessetek minden féléről,Rólatok,vagy épp arról hogy érzi magát mostanában,mondd el neki mennyire szereted,stb.Hátha kiderül mi a gond.

Lehet csak "elfáradt" egy cseppet olyan értelemben.

2020. szept. 8. 21:28
 8/18 A kérdező kommentje:

Nem is azt vártam, hogy más mondja meg, hogy mi a baj. Csak hogy hogyan járjak a végére kedvesen.

Szoktunk beszélgetni, de nem nagyon nyílik meg. Nagyon nehezen lehet belőle kihúzni dolgokat. Azt mondja, hogy azért ilyen, mert eddig sok rosszat tapasztalt és ilyent, amilyen én vagyok...nem igazán.

Szóval elég nehézkes vele a beszélgetés.

2020. szept. 8. 21:52
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nem vagyunk gondolatolvasók hogy megmondjuk, nyilvánvalóan bántja valami amit még nem osztott meg veled. Egy kapcsolat erősségét pont az mutatja, hogy nem zárkózunk be, bizalmunkba fogadjuk a másikat. Ne direktben kérdezz rá, hanem ahogy a #6-os is írja "látom bánt valami, mi a baj, miben segíthetek".
2020. szept. 8. 21:57
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Én is ilyen vagyok.

Tudom,nem egyszerű,sőt inkább idegtépő,de Légy Vele türelmes,és megértő.Ha biztosítod arról,hogy számíthat rád,Idővel megnyílik majd.

#7 voltam.:)

2020. szept. 8. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!