Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik, úgy okés nektek, ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, úgy okés nektek, ha a barátnőtök közli, hogy nagyon kíván titeket, de nem szexelhettek, mert lógósabb a melle?

Figyelt kérdés

Elfogadnátok? Mi lenne a reakció? Vagy maximum melltartóban mindig.Amúgy szép,csak lógósabb.

L.

2019. jan. 3. 22:13
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne lehetne szexelni ez miatt? :)
2019. jan. 3. 22:14
 2/34 anonim ***** válasza:
100%

ilyen lánnyal se lennék együtt sokáig, mivel soha nem múlik el a mell és akkor soha nem lesz szex :D

nekem olyan lány kell akivel lehet élvezni az életet és nem korlátok közé szorítani a kapcsolatunkat

2019. jan. 3. 22:15
 3/34 A kérdező kommentje:
oké,köszi,ez is egy vélemény,elfogadom :)
2019. jan. 3. 22:15
 4/34 anonim ***** válasza:
Nem nem okés és nekem úgy tetszene ahogy van !
2019. jan. 3. 22:16
 5/34 anonim ***** válasza:
Az ilyen lanyok miert szuletnek meg....biztos mrgint valami 15 eves
2019. jan. 3. 22:17
 6/34 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire önbizalomhiányos,akkor talán jobb is, hogy nem. Csak nyűg lenne.
2019. jan. 3. 22:17
 7/34 A kérdező kommentje:
nem kókadna le a farkatok,ha nem tetszene?
2019. jan. 3. 22:18
 8/34 anonim ***** válasza:

A kapcsolat elején megpróbálnék önbizalmat önteni a lányba, de akaratlanul is dicsérném ha tetszik rajta valami (főleg ha szerelmes vagy, nem nagyon veszed észre a másikon a hibákat). A másik az, hogy ha hosszútávon nem változna ez, és szex sem lenne, akkor lehetséges, hogy idővel szakítanék.

Minden megtennék azért előtte, hogy ezt elkerüljük, és hogy a lány is elfogadja magát úgy, ahogy van, főleg ha nekem tetszik. Ha csődöt mondanék, akkor mint párkapcsolat, nem tudnék így élni. Ez így max társkapcsolat lenne.

2019. jan. 3. 22:18
 9/34 anonim ***** válasza:
Fel se allna! Am szerintem pasi a kerdezo!
2019. jan. 3. 22:19
 10/34 A kérdező kommentje:
nem önbizalomhiány,hanem a pasinak mondjuk szép szeretne lenni és nem rontaná el azzal,hogy leveszi a melltartót.Ha nincs pasi,nem is zavar a dolog egyáltalán...
2019. jan. 3. 22:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!