Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, úgy okés nektek, ha a barátnőtök közli, hogy nagyon kíván titeket, de nem szexelhettek, mert lógósabb a melle?
Elfogadnátok? Mi lenne a reakció? Vagy maximum melltartóban mindig.Amúgy szép,csak lógósabb.
L.
Szűz vagy, és gondolom a párkapcsolatok és az emberek terén sincs túl nagy tapasztalatod.
Ne alapozz ilyen hülyeségre, mert csak pofára esés lesz a vége, és több év lesz mire rájössz, hogy a korlátok amit felépítesz (egy kapcsolatban) = nincs szex, mert lóg a melled és nem akarod, hogy lássa a pasi - aki majd idővel mást fog inkább keresni, hiába dicsér az egekbe téged - ebből csak hátrányod lesz.
Ha van pasi, akinek tetszel, aki szerelmes beléd azt nem fogja zavarni. A testi hibák általában eltörpülnek, főleg amit te magadon látsz, az más, nem olyan "kritikusan" nézi.
19:
küldtem
23-as:
köszi,hogy megosztottad a tapasztalatod!
Ő ott akkor a megfelelő férj :)
21-es vagyok.
3x cáfolom amit írsz, fogd már fel tényleg.
Én például popó párti vagyok, ha nincs, ha pici, ha nagyobb a cici, az sem baj, izgat szex közben mind a 3 fajta. Tetszik. Popónál is volt, ami nem kerek formás volt, hanem nagyobb, picit zsírosabb.. az is bejött.
27:
valóban nem.Ezért is félek egy férfitól és az értékeléseitől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!