Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik, úgy okés nektek, ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, úgy okés nektek, ha a barátnőtök közli, hogy nagyon kíván titeket, de nem szexelhettek, mert lógósabb a melle?

Figyelt kérdés

Elfogadnátok? Mi lenne a reakció? Vagy maximum melltartóban mindig.Amúgy szép,csak lógósabb.

L.

2019. jan. 3. 22:13
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
de a férfiaknak fontos az esztétikum,nem? Én ennek akarnék megfelelni,azzal,hogy nem kell látnia,csakis szép melltartókban.
2019. jan. 3. 22:21
 12/34 anonim ***** válasza:

mennyire lóg?

volt eléggé telt barátnőm akinek nagy lógós mellei voltak

nem volt vele bajom

2019. jan. 3. 22:22
 13/34 A kérdező kommentje:

engem nem zavar. szűz vagyok és még nem volt pasim,de lehet,jobb is,ha nincs,mert akkor nem kell ilyen hülyeségeken agyalnom.

aki azt mondja,hogy műtét, az ostobább nálam is....

Ott vágnak mellbimbót is és annyi a szép bimbóimnak...meg a hegek rondák is.Minek ba*am el a szép mellem,csak azért,mert lóg kicsit?

Nekem nem magammal van bajom,nem tudom,feltűnt-e....

Pasi nélkül hawaii van....

Én pasi miatt kérdeztem...mert nekik a nem mindegy........

2019. jan. 3. 22:27
 14/34 anonim ***** válasza:
Attól hogy egy kicsit lóg a melled nem fog lelohadni a farkam ugyanúgy élveznem veled mintha a saját szemed be tökéletes lennel
2019. jan. 3. 22:27
 15/34 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2019. jan. 3. 22:29
 16/34 anonim ***** válasza:
Nézd ha olyan férfival vagy akinek nem tetszenek a melleid, akkor rosszul vállasztottál.
2019. jan. 3. 22:33
 17/34 anonim ***** válasza:
100%

Szeretném én látni hogy mire ez a hiszti.

Mármint én igyekszem racionálisan gondolkodni és tudom hogy a mell, mivel nincs benne csont és túl sok izom se ami arra képes lenne hogy a legnagyobb melleket is szögegyenesen előre tartsa, maximum mozgatni lehet izommal egy bizonyos fokig... Tehát tudom hogy ahogy a női test öregszik, "elhasználódik" úgy a gravitáció gonosz munkát végez az amúgy kívános női testeken is.

Viszont pasiból vagyok és azt is tudom hogy minden pasi, köztük én is szeretném pucéran kiterítve látni az ágyamon azt a nőt akivel szeretnék szexelni.

Mert kívánom, mert kíváncsi vagyok rá. És egy egész èletet gondoltál leèlni úgy hogy sosem veszed le előttem, mármint a pasid előtt a melltartót? Ez lehetetlen és a szem megerőszakolása lenne.

Szóval én azt mondom hogy nem lehet akkora probléma a melleidel amennyire te ezt felvázoltad és nincs olyan pasi aki előbb utóbb ne lenne rád kíváncsi melltartó nélkül is. Tehát nyugodtan menj apácazárdába ha nem akarod sose megmutatni őket

De szinte biztos vagyok abban hogy messze nincs akkora problèma mint amekkora ügyet csináltál belőle. Egyszerűen nem kaptál még kellő külső visszajelzést amitől megjönne ezen a téren is az önbizalmad

2019. jan. 3. 22:37
 18/34 A kérdező kommentje:

"De szinte biztos vagyok abban hogy messze nincs akkora problèma mint amekkora ügyet csináltál belőle. Egyszerűen nem kaptál még kellő külső visszajelzést amitől megjönne ezen a téren is az önbizalmad"

Ezt nagyon jól látod.Semmi bajom velük.Pont jó méret,C kosár,szép bimbók,szép bőr,szép szín,meg teltek is,csak nem előre meredve állnak,hanem így lejjebb,vagy hogy mondjam.Én csak ilyen "enyhén asszonykásnak" hívom.

Alakom is jó. 58 kg vagyok.

2019. jan. 3. 22:46
 19/34 anonim ***** válasza:

Mostmár akkor küldj egy képet ha már ilyen jól sikerült az előzetes :D

Semmi baj nincs velük hidd el nekem. Láttam ennél durvábbat is

2019. jan. 3. 22:49
 20/34 A kérdező kommentje:
milyen volt a durva? És a kukacod hogyan reagálta le a szitut?Összehúzta magát és futott?
2019. jan. 3. 22:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!