Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kíván a barátnőm?
Figyelt kérdés
Lassan 1 éve hogy együtt vagyunk és az első félévben sokat szexeltünk azonban az elmúlt félévben már jó ha havi 5x van valami.
Az elején sokat kezdeményezett viszont most passzív vagy zárkózik.
Állandó kifogássá vált a nincs idő, nincs kedv, fáradtság.
Rengetegszer próbáltam megbeszélni vele hogy mi a baj de egyszerűen azt érzem hogy nem nyitott arra hogy többet szexeljünk, egyszerűen nem tudja miért nincs kedve.
Hozzá kell tenni hogy a kapcsolatunk elején izmos voltam most viszont az élethelyzetem úgy hozta hogy lefogytam és egy darabig még nem tudok vissza menni edzeni.ő persze sose sportolt de érezhetően elvárás számára az izmos férfitest.Az egyetlen pozitívumom a külsőmet illetően hogy baromi helyes vagyok de úgy tűnik ezt fel dhatom magamnak...
Úgy érzem más izmos pasikhoz lenne kedve de elmondása szerint szeret és nem akar kalandozni annak ellenére hogy erre is nyitott vagyok...tanácstalan vagyok és borzasztó frusztrált.
nem tudom,nem izgatod már fel,ami nem megy nem kell erőltetni,itt a vége...
2020. febr. 27. 21:58
2/16 anonim válasza:
Szerintem csak szimplán kihűlt ,sose volt olyan hogy nem kívántam a pasimat ilyen hosszú ideig ,szerintem ez a kapcsolatunk véget jelezné 18l
2020. febr. 27. 22:00
3/16 A kérdező kommentje:
Sajnos nekem is ez a legerősebb gyanum :/
2020. febr. 27. 22:06
4/16 anonim válasza:
En a helyedben hagynam az egeszet. Teged fusztral a szitu o meg nem hajlando beszelni se rola, tehat kar veszodni. Ebbe igy csak te fogsz serulni lelkileg. Masreszt meg mi az, hogy csak akkor szexel veled ha baromi izmos vagy? Ez igy nekem sok lenne. Hiszen egy ember vagy aki nem lehet minsig tokeletes. Raadasul en is edzettem es tapasztalatbol mondom: par honap kihagyas utan is jobban nezel ki sztem, mint mas pasi aki sose edzett. Masreszt meg mi jogon elvaras nala az izmos test, ha o nem torodik magaval ilyen teren?
2020. febr. 27. 22:24
5/16 anonim válasza:
megkockáztatnám hogy esetleg van még valaki más a képben aki miatt kispadra kerültél, és csak a bemelegítő körökre jöhetsz fel játszani...beszélj vele a változásról.
2020. febr. 27. 22:25
6/16 anonim válasza:
Szoval egy lufi vagy, aki leeresztett, es ezt nevezik izmosnak azok, akik nem ismerik a sportolast.
Fel ev alatt nem eletszeru igy valtozni, hogy emiatt ne kelljel a masiknak.
Vagy nem ez az ok.
De ha megis, akkor o is annyira felszines, amennyire az ilyen gyors konditermi izmok.
2020. febr. 27. 22:35
7/16 anonim válasza:
Hogy miért nem kíván azt nem tudhatjuk, nem vagyunk gondolatolvasók. Az viszont már ennyiből is látszik, hogy nem a tested eresztett le, hanem a kapcsolatotok :( fogadd el, hogy ez valószínűleg csak ennyi volt.
2020. febr. 27. 23:35
8/16 A kérdező kommentje:
Évek óta sportolok és ő is mondta hogy nem érti magát hiszen még így is verem az átlag pasikat...
2020. febr. 27. 23:39
9/16 A kérdező kommentje:
Azt mondod kispadra kerültem viszont sokat vagyunk együtt és a bújást meg az e fajta intimitást igényli de a szexet nem...akkor ez most hogy van?
2020. febr. 27. 23:41
10/16 anonim válasza:
Mert már kezdi megunni a veled való szexet. Próbálj változtatni ezen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!