Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz lányokon fogadnak lányokat ?
Gondolom,ha fizet valaki pluszban,akkor vállalnak mást is,nem csak,ami az adatlapon van,nem?
Most nem a pisi- kaki"szexre" meg kék-zöld foltokra csapkodásra és egyebekre gondolok,hanem csak szimpla extrább dolgokra.😀😀
Előző kommentelő:20 ezer forint egy óra?!Te biztos valami 18 éves szépségkirálynővel volt akkor.😂😂😂 Azt hittem kb 10-et,max 15-öt kérnek egy órára...
N
"Azt hittem kb 10-et,max 15-öt kérnek egy órára..."
Hinni a templomban kell! Tipikus nő, nem a tudásra megy, kitalál hülyeségeket! Ott van a rosszlányok.hu, rá lehet írni majdnem mindenkire. Tipikusan 20 ezer az alap, de nem ritka az ennél több(25+) Ehhez jönnek még az extrák. Átlagosan 30 ezer egy aktus. Vagy 2, ha 2 belefér nálad egy órába. Azt meg ki-ki döntse el hogy ez megéri-e neki.
Nem tudom észrevetted -e, ezért szólok!
A roszlanyok.hu -n a keresésnél, ha lemész az oldal aljára akkor van egy olyan beállítás. hogy nőknek is! Tedd be oda a pipát, és akkor csak azokat a lányokat adja ki, akik szeretik a lányokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!