Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ki milyen munkahelyen dolgozik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki milyen munkahelyen dolgozik, és ott mennyire fogadnak el?

Figyelt kérdés

A kérdés a nőkhöz szól.

Tudják a munkahelyeden hogy leszbikus vagy?

Ha igen;

-mióta, és hogy fogadták?

-Változott azóta a hozzád állásuk?

-Lett bármi féle következménye? (Kihagynak a céges bulikból, másoknak megemelik a bérét neked nem, stb..)

Aki még nem coming outolt munkahelyen;

-tervezi?

-ha igen, mikor?

-eddig miért nem merte még elmondani?

Kort is írjatok légyszives, és hogy hány évesen coming outoltatok.

2020. ápr. 23. 08:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
89%
Én irodában dolgozom, rólam nem tudják, és nem is tervezem hogy megtudják. 39/N
2020. ápr. 23. 09:17
 2/11 A kérdező kommentje:
1# miért nem szeretnéd, hogy megtudják?
2020. ápr. 23. 09:21
 3/11 anonim ***** válasza:
82%

Középvezető vagyok egy cégnél, hivatalosan nem közöltem a céggel, de akikkel többnyire együtt dolgozom ők tudják.

Nem szeretem a fölösleges köröket, miután megbizonyosodtam benne hogy a munka szimpi és már kialakult egy jó munkakapcsolat a munkatársakkal akkor közöltem velük amikor párkapcsolatokról volt beszélgetés.

Értelmes emberekkel dolgozom, jól fogadták, a cég egy másik részén dolgozik egy meleg piáros is szóval ő már "kitaposta" az utat.

A hozzáállás annyiban változott céges szinten hogy a családinapok alkalmával nem erőltetik hogy pasit hozzak.

Egyedül egy diákmunkás csaj volt akin nagyon észre lehetette venni, hogy néz.

A teljesítményem alapján béreznek nem a nemi identitásom után, a legtöbb rendezvényen részt veszek, ami előny hogy a munkatársak közül a szingli pasik nem próbálkoznak be, ami hátrány hogy van néhány pasi aki nem tudja hogy akkor most nőként vagy pasiként kezeljen, de inkább csak vicces szituációk vannak belőle mint kellemetlenek.

27 voltam amikor felvettek, most 32 vagyok.

2020. ápr. 23. 09:30
 4/11 anonim ***** válasza:
12%
hármaska, te miről beszélsz?
2020. ápr. 23. 09:47
 5/11 A kérdező kommentje:

A karantén alatt megszaporodott a trollok száma akiknek unalmassá vált az életük, és itt élik ki magukat.

A hasznos válaszokat köszönöm.

2020. ápr. 23. 12:37
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Bár én nem vagyok leszbikus, de egy nő az élettársam. Nem olyan rég dolgozom a cégnél, még nincs egy éve, termédzetesen nem nyitpttam ezzel. De amennyi időt eltöltöttem itt elég volt ahhoz, hogy soha ne is akarjam nekik elmondani. Meglehetősen előítéletesek, bár nem csak úgy mondják, hanem "poénkodnak" de ez nekem elég hozzá, hogy ne mondjam meg nekik. Néha nehéz hogy úgy kell tennem mint aki szingli(ha mondanám hogy párom van nem hagynák annyiban nagyon kíváncsi népség), de egyelőre működik így. Ha már baba is lenne a képben kicsit nehezebb lenne titkolózni, de mire oda jutunk valószínűleg én már nem itt fogok dolgozni.
2020. ápr. 23. 21:08
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Bankfiókban dolgozom és van leszbikus kolléganőm, tudja róla mindenki és elfogadjuk, sőt, kérdezni is szoktuk róla.

Üdv

22N

2020. ápr. 23. 21:31
 8/11 anonim ***** válasza:
45%

Szerintem a munkatársaknak az égvilágon semmi közük ahhoz, hogy kivel és mit csinálsz a hálószobádban.

Nem KELL tudnia senkinek a szexuális érdeklődésedről.

Ez olyan, mintha az alapján próbálnád beskatulyázni az embereket, hogy ki az aki szereti a kardvirágot...

Ennek semmi köze a munkádhoz.

Persze mindenki imád turkálni más magánéletében, de ez nagyon nem normális. Minél jobban szét kell választani a magánéletet és munkát, mert így egészséges.

2020. ápr. 24. 19:04
 9/11 anonim ***** válasza:
0%

"Nem szeretem a fölösleges köröket, miután megbizonyosodtam benne hogy a munka szimpi és már kialakult egy jó munkakapcsolat a munkatársakkal akkor közöltem velük amikor párkapcsolatokról volt beszélgetés."

Szerintem ezt nagyon rosszul csinálod.

Neked úgy tűnik, hogy csak őszinte vagy, de igazából ráerőlteted a saját magánéletedet másokra. Egyáltalán nem biztos, hogy kell nekik ez az infó. Ebből csak az jön le nekik, hogy te más vagy, ezért más szabályok vonatkoznak rád. Ezzel csak elveted a konfliktus magvait.

2020. ápr. 24. 19:07
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Saját cégem van, nem vertem nagydobra hogy leszbi vagyok. A négy nő, és egy férfi a beosztottam. Élettársam van. Néha el szoktunk menni bandába néha több napra is. Lehet hogy a főnök iránti tisztelet, de nem szólnak be.Nem kezdek ki senkivel se. Van egy lány aki lehet hogy bi, de nem érdekel.
2020. ápr. 30. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!