Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyire vállaljátok fel munkahelyen, hogy a nőkhöz vonzódtok?
Figyelt kérdés
Nem szoktak nyaggatni titeket,hogy miért nincs pasitok stb.?
Ha igen,mit válaszoltok?
Zavar ez titeket?
2019. márc. 25. 17:29
1/4 anonim válasza:
Tól függ mennyire vagyok jóban a közvetlen kollégáimmal. Megnyîlni is csak egynek-kettőnek nyíltam meg eddig, a többi nem is fontos hogy tudja, ha meg is neszelik, nem különösebben érdekel. Annyira elhanyagolhatóak ezek a “vélemények” -vagy hogy is mondjam- az életemben, hogy ezen kár forgolódnom. Semmit nem számít hogy egy idegen mit hisz vagy gondol
2/4 anonim válasza:
Én teljes mértékben felválalom hiszen én magam vagyok! : )
3/4 anonim válasza:
Teljesen felvállalom magam mert rajtam kívül még 3 meleg kolléganőm van :D nagyon közvetlen a kapcsolatunk egyébként, ilyen barátságos légkörben könnyű önmagamnak lenni
4/4 anonim válasza:
A barátnőmmel egy szakra járunk az egyetemen. A barátaink tudják a kapcsolatunkat, egyébként nem igazán mutatjuk ki. Úgy gondolunk az egyetemre, mint egy munkahely, ahol nincs helye semmi ilyen dolognak. (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!