Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Veletek is volt már olyan,hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek is volt már olyan,hogy szerelmi bánat(viszonzatlan szerelem,nem szakítás) ÉS szexuális frusztráció miatt felszedtetek 10 kg felesleget magatokra?

Figyelt kérdés
Kort is írjatok légyszi.

#szívásazélet #nőneklenninemjópláneleszbikusnak #akajaazegyetlenörömazéletben #utálomhogyleszbikusvagyok #utálomaférfiakatmertnekikmindenkönnyű
2020. aug. 31. 16:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Amúgy ha depis vagy több értelme van barátokkal lógni meg kirándulni, lehetőleg új helyekre menni, új élményeket szerezni. 😊

Én egyébként fogyni szoktam. 😅

2020. szept. 1. 11:28
 12/14 A kérdező kommentje:

11:28

A kirándulásokhoz sok pénz kell,a kajához kevesebb.Most nem engedhetek meg magamnak egyéb költségek miatt extra költekezést.😅

2020. szept. 1. 11:51
 13/14 anonim ***** válasza:

Ilyen esetben tényleg az a legjobb ha keresel magadnak valamilyen új hobbid, vagy valamivel lefoglalod magad az evésen kívül, csomó minden van ami nem költséges dolog.

(Ezeket a hashtageket én sem nagyon értem, pl: hülyeség ezért utálni a férfiakat, nekik sem minden egyszerű)

2020. szept. 1. 14:48
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem kell sok. 😁 Én legalábbis belföldön olyan low budget kirándulásokon voltam most, hogy ez életem legjobb nyara. Amúgy szakítás után kezdtem levezetni magam, szó szerint, mert én voltam a sofőr, benzint hárman dobtuk össze. 😊 Illetve vadkempingeztünk. És most is van a listámon vagy 100 hely belföldön, ahová el szeretnék jutni, ebből remélhetőleg ősszel még sokat lehúzok. 😁 Van ami sajnos valószínűleg a következő évre marad.
2020. szept. 1. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!