Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek is volt már olyan,hogy szerelmi bánat(viszonzatlan szerelem,nem szakítás) ÉS szexuális frusztráció miatt felszedtetek 10 kg felesleget magatokra?
Nem, nem volt még ilyen velem
21/L
Nem
Nem vagyok olyan hülye hogy bárki miatt tönkre tegyem magam
Ez tutira a szerelmi bánatnak köszönhető, de csak mert nem szakítás, hanem viszonzatlan szerelem. Ilyen esetekben a szervezeted mindig tudja, hogy híznod kell.
Ilyen hülye kérdést...
Egyébként én vagy fogyni vagy izmosodni szoktam, mert ha rossz a kedvem mindig edzek ÉS nem zabálok minden szart össze.
#17:45
Igen képzeld el ,hogy én erre vagyok kíváncsi ,mivel nem szakítás miatt híztam.Tudni akarom vannak-e sorstársaim...hú de bonyolult ez neked. :D
Szánalmas, hogy hány nő néz itt le másokat csak mert meghíztak.
#2 valószínűleg azért evett többet mert volt indok.
És megnyugtatásként én is pont ilyen vagyok, amikor rosszabb időszakon megyek keresztül (nem csak szerelem) az evés mindig kizökkent, boldoggá tesz hogy pár percig érezhetek valami jót, amíg eszem kizárom a bajaimat.
(Umm amúgy a hashtagjeidet nem igazán tudom hova tenni, de ez lényegtelen.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!