Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Veletek is volt már olyan,hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek is volt már olyan,hogy szerelmi bánat(viszonzatlan szerelem,nem szakítás) ÉS szexuális frusztráció miatt felszedtetek 10 kg felesleget magatokra?

Figyelt kérdés
Kort is írjatok légyszi.

#szívásazélet #nőneklenninemjópláneleszbikusnak #akajaazegyetlenörömazéletben #utálomhogyleszbikusvagyok #utálomaférfiakatmertnekikmindenkönnyű
2020. aug. 31. 16:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Előfordulhat, de jobb megközelítés ha inkább azt mondod magadnak "azért is jó csaj vagyok és bebizonyítom nekiállok sportolni, adni magamra".
2020. aug. 31. 16:37
 2/14 anonim ***** válasza:
63%
A felesleget azért szedted fel, mert zabáltál. A többi csak magyarázat is indokkeresés.
2020. aug. 31. 16:38
 3/14 A kérdező kommentje:
2:Hát nem,mert SOHA ÉLETEMBEN nem voltam annyi kg,mint most.Mindig jóval kevesebb voltam,még,ha híztam is 1-2 kg-t.De inkább fogyni szoktam,nem hízni. ((:
2020. aug. 31. 16:39
 4/14 anonim ***** válasza:

Nem, nem volt még ilyen velem

21/L

2020. aug. 31. 16:54
 5/14 anonim ***** válasza:

Nem

Nem vagyok olyan hülye hogy bárki miatt tönkre tegyem magam

2020. aug. 31. 17:42
 6/14 anonim ***** válasza:
60%

Ez tutira a szerelmi bánatnak köszönhető, de csak mert nem szakítás, hanem viszonzatlan szerelem. Ilyen esetekben a szervezeted mindig tudja, hogy híznod kell.

Ilyen hülye kérdést...

Egyébként én vagy fogyni vagy izmosodni szoktam, mert ha rossz a kedvem mindig edzek ÉS nem zabálok minden szart össze.

2020. aug. 31. 17:45
 7/14 A kérdező kommentje:

#17:45

Igen képzeld el ,hogy én erre vagyok kíváncsi ,mivel nem szakítás miatt híztam.Tudni akarom vannak-e sorstársaim...hú de bonyolult ez neked. :D

2020. aug. 31. 20:53
 8/14 anonim ***** válasza:
Én általában akkor hízok, ha boldog vagyok, mert nem érdekel senki és semmi, és igenis zabálok, nem sanyargatom magam. Ha viszont rossz kedvem van képes vagyok katatónná válni és nem enni. Ahhoz, hogy ebből a depressziós állapotból kijöjjek nekiállok mozogni. Az étvágyam azonban csak nagyon lassan jön vissza. És képes vagyok 10-20 kilot fogyni.
2020. aug. 31. 22:06
 9/14 anonim ***** válasza:
66%

Szánalmas, hogy hány nő néz itt le másokat csak mert meghíztak.

#2 valószínűleg azért evett többet mert volt indok.

És megnyugtatásként én is pont ilyen vagyok, amikor rosszabb időszakon megyek keresztül (nem csak szerelem) az evés mindig kizökkent, boldoggá tesz hogy pár percig érezhetek valami jót, amíg eszem kizárom a bajaimat.

(Umm amúgy a hashtagjeidet nem igazán tudom hova tenni, de ez lényegtelen.)

2020. aug. 31. 22:41
 10/14 anonim ***** válasza:
64%
Ja értem, szóval csak siránkozni akarsz. Na, ezért híztál meg. Zabálj együtt a sorstársakkal, attól biztos jobb lesz.
2020. szept. 1. 06:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!