Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ti is voltatok már úgy, hogy bánatotokban,
frusztrációtokban csak "zabáltatok" mindenfélét?!
(bővebben lent)
Figyelt kérdés
Arra gondolok,ha nem jön össze valakivel a kapcsolat,aki kb álmaitok nője.Ráadásul nem is a stílustok,személyiségetek,kinézetetek az oka,hanem egyebek.Csak én vagyok ennyire depressziós és frusztrált ilyen miatt,amit így "élek ki"?Attól tartok ez elég sokáig el fog tartani,mert nem tudok csak úgy túllépni egy ilyenen,mert nem "csak" egy nőről van szó,akihez vonzódom,hanem sokkal többről van szó.Másra nem is tudok nézni,mint nőre,mert nem érdekelnek mások.Tudtok valami praktikát az evés helyett?Így el fogok hízni teljesen,és nem is egészséges ez az életmód,mert tényleg mindent összeeszem gyorskaján át csokikig. :D Ja igen,akarterő az nincs,kiment belőlem minden lelki erő emiatt a csalódás miatt.Megjegyzem nem ez volt az első,de talán ez érint a legrosszabbul eddig,pedig nem is volt köztünk semmi az illetővel.Pont ez az... ezért fáj ennyire egyrészt szerintem.
2018. ápr. 3. 17:43
1/5 anonim válasza:
Állj neki sportolni. Járj el futni vagy boxolni,vagy bármi más. Feszültséglevezetésnek is jó és nem hízol el tőle,mint a kajáktól. Vagy csupán menj el sétálni,halgass zenét,stb. Én is hasonló cipőben járok..annyi különbséggel,hogy az illető nő,néha "elővesz",amikor úgy tartja kedve..szóval újra és újra darabokra török. De nekiálltam sportolni,amivel levezetem a feszültséget.
2018. ápr. 3. 17:49
2/5 anonim válasza:
Nem szoktam így lenni.Csinálj valami mást,pl.hallgass depis zenéket, én is azt szoktam.Rihanna - Russian Roulette szól az autómban munkából jövet-menet.Mondjuk nekem nem szerelmi bánat,hanem egyéb bánatok,nyomorok miatt🤕😢
2018. ápr. 3. 18:07
3/5 anonim válasza:
Táncolj, vagy fess, vagy nézz youtubeos videókat. vagy rakj rendet. nekem az segített.
ha akarod, írrhatsz privit :)
2018. ápr. 3. 20:43
4/5 anonim válasza:
Ha nincs benned akaraterő, akkor mindegy, hogy mit mondunk. Mert mi nem tehetjük meg helyetted, Te pedig nem fogsz elmenni bicajozni a Duna partra, csak mert én azt javaslom.
Ha boldog akarsz lenni és nem egy kismalac, akkor kelj föl, nézz ki úgy, hogy megforduljanak utánad az utcán és sétálj egyet az emberek között, mosolyogva.
2018. ápr. 3. 22:01
5/5 anonim válasza:
Mindenki ezt a ***** sportolást mondja tok idegesítő.
Am ugyanebben vagyok, ugyanebbe folytom a dolgot kb 2,3 hónapja, picit el is tunyultam, de am sorozatokat nézek, meg más formás lányokat, hátha találok valakit aki meg tetszik és segít át lendülni
Sajnos nem ez az első eset hogy viszonzatlan a szerelem de mindig nagyon nehéz, ha akarsz írj :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!