Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a barátnőm puncija olyan mit a csap amit kucsut nyitva hagytak? 20l
Figyelt kérdés
Szóval mindig csöpög belőle kis pisi, nekem nem baj már készek meg is szokni de őt nagyon frusztrálja, higyna etessem meg vele hogy ez nekem nem baj?jan. 2. 17:38
2/15 anonim válasza:
Orvosnál volt vele?
Bár van egy tippem, hogy Lajoska fantáziálgat csak :D
3/15 Eric Griffin válasza:
"higyna etessem meg vele hogy ez nekem nem baj?"
Ne etessél vele semmit.
4/15 SzoptimuszFővezér válasza:
Ha ilyen rendes a barátnője, akkor etessék egymást azzal, amit csak el tudnak képzelni.
5/15 cinderella_ válasza:
Akkor ne nevettesd, mert bepisil szegény. 🤭
6/15 A kérdező kommentje:
Most vettem észre hogy telefonom belejavított....😅
Lényeg azt akartam írni a végére hogy hogyan értessem meg vele hogy ez nekem nem probléma...
Doki biztos tudva valahogy kezelni én meg szeretem őt szóval ezt kibírom érte, amúgy is már megszoktam
jan. 2. 20:45
7/15 anonim válasza:
Hát ez azért egy kicsit undi de beszélgess vele eről
8/15 A kérdező kommentje:
Nem érzem annak...
Hiába mondom neki, megértem hogy zavarja a dolog de már túlzásba viszi
Én vagyok az aki előtt semmit nem kéne szégyellni...
jan. 2. 20:53
9/15 anonim válasza:
Ez pont nem szexuális téma. A vizelet csepegés egészségügyi gond. Mindenképp menjen orvoshoz, mert fiatalon ez komoly gondot is okozhat, és általában kezelhető is.
10/15 anonim válasza:
Amellett, hogy elfogadó vagy vele bátorítsd, hogy lépjen, hogy kiderüljön, hogy kezelhető-e a problémája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!