Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mit tennél ha a lányod leszbik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél ha a lányod leszbikus lenne?

Figyelt kérdés

2020. aug. 16. 09:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
88%

Szexuális devianciáról beszélni ebben az esetben nagy röhely, amikor csak arról beszélünk hogy valaki meleg. A Deviancia amikor a padofilok gyerekeket molesztálnak, vagy amikor az aberrált pasik nőket erőszakolnak. De a pedofilok és erőszakolók ellen miért nem lép fel a kormány vagy ellwenük is így kardoskodsz? És miért úszít mindenki a melegek ellen? Kit érdekel ha a másik meleg ha amúgy nem rossz ember? Sok heteró sokkal "mocskosabban" álszent hazug módon él, mint a szerinted deviáns melegek, akik csak mások, mint a heterok.

Elmondanám, hogy a melegség nem egy nátha nem kapod el ha rád tüsszent vagy hozzád ér, és nem leszel lemeg csak mert látsz egy meleget. De a pedofilok elég komoly veszélyt jelentenek az ártatlan gyerekekre például.

Ahpgy írsz abból süt a rettegő- álkeresztény képmutató kirekesztő gyűlölködő gondolkodás,

és az a baj hogy ezek mind nem a valódi próblémálval foglalkoznak

metrt tovább megyek, ki a faszt érdekel hogy melegek vannak, akik SENKIT NEM ZAVARNAK,

de közben melegszik a föld, globális katasztrófa feneyeg, erről tudsz? lehet meghalunk mind, melegek és heterók, akkor már mindegy lesz, nem gondolod???

vagy háborúk vannak, ártatlanok ezerei éheznek, HALNAK MEG AZ EMBERI BUTAGÁS ÉS KAPZSISÁG MIATT, HETEROK, ÉS MELEGEK EGYÜTT,

vagy a korrupt politikusk ellopják a nép vagyonát, vagy a multi cégek, eszközként használnak minket nem tisztelik a jogainkat és a magánéletünket, STBSTBSTB

tébyleg az zavar hogy valaki meleg? ennyire rettegsz a melegektől? de miért? és KIT ÉRDEKEL????

amúgy nem vitázom, csak már behányok az ilyen homofób

2020. aug. 16. 13:29
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
A homofóbia egy védelmi mechanizmus, a saját identitásukban bizonytalan emberek számára. Aki tisztában van a szexualitásával, annak nincs mitől félni.
2020. aug. 16. 13:30
 13/18 anonim ***** válasza:
79%
Te korántsem vagy türelmes, a stílusodból leri az önelégültség és arrogancia. Valamint a gyűlölet és agresszivitás. De majd én türelmesen végignézem ahogy még vagy 5 oldalon át kiéled a homofób gyülölkedésed mint egy kis mérges pukkancs. Ha téged ez éltet hát felőlünk... :)🤡
2020. aug. 18. 14:32
 14/18 anonim ***** válasza:
0%

Sehol nem tetem gyűlölködő megjegyzést meleg emberekre. Én az lmbtq jelenségét méltattam! Nagy különbség, ha a bűnözőről beszélsz, vagy a bűnről! De te ezt nem érted, ez a társalgás számodra már értelmezhetetlen.

Pontosan azért mondom el a véleményem, mert a másik embernek is jót szeretnék. Ha nem így lenne akkor szimplán alpári stílusban jelzőzném őket.

Te gyűlölöd más véleményét, én csupán a ferdehajlamúságot, és nem magát az embert! Te személyeskedsz folyamatosan, hogy szerinted-én milyen vagyok. Ez annyira nem mérvadó, hogy vissza is mondhatnám ugyan ezeket, ha hagynám hogy lehúzz a szintedre. De egy provokátornak ez nem fog sikerülni! ☺️ Sztem ha egyszer megbékélsz magaddal, te is sokkal türelmesebben fogsz interakcióba lépni másokkal, és nem csak fröcsögésig jutsz!

2020. aug. 18. 15:41
 15/18 anonim ***** válasza:
29%
Az rendben van, hogy mindenkinek van joga véleményt formálni, de nem mindig SZÜKSÉGES kimondani, amit gondolunk. Interneten, arc nélkül mindenkinek könnyebb dolga van e téren, sokan brillíroznak mások „földbe döngölésében”, és örülnek maguknak, hogy milyen intelligens dolgokat írtak most, amivel végre „legyőzhették” a vitapartnerüket. A vita lényege nem a győzelem, és azt is érdemes felmérni, mikor van értelme vitába keverni magunkat, és mikor felesleges. A csend érték. Nem csak a személyközi kommunikációnkban kell megtanulni, mikor jobb, ha csöndben maradunk, hanem itt a világhálón is. Mielőtt elmondod, leírod a véleményeidet, ne csak az érvek logikusságán gondolkodj, hanem ezeket is vedd végig: amit mondani szeretnék az igaz? Segítőkész? Inspiratív? Szükséges? Jogos? Ha ezekre a válasz nem, akkor feleslegesen pocsékolod az időd és az energiád vitatkozásra. Ezt csak itt hagytam, hátha segít bárkinek ebben a kategóriában.
2020. aug. 18. 17:04
 16/18 anonim ***** válasza:
90%

“Pontosan azért mondom el a véleményem, mert a másik embernek is jót szeretnék.”

De ki a franc kérte a véleményed? Itt jön képbe amit az előttem szóló írt, hogy nyilván jogod van véleményt nyilvánítani, de bemenni pl az ateisták közé lenyomni a torkukon a te vallásodat, ne is haragudj, enyhén szólva is bicskanyitogató.

Arról nem beszélve, hogy VÉLEMÉNYT mondasz, közben osztod az eszed, hogy ez szentírás, pedig ugyanúgy ahogy a saját véleményed mellett találtál (vitatható) forrást, úgy a többiek véleményének alátámasztására is találhattál volna, de persze az már úgy nem vicces, ha homofóbként a másik oldalt nézed, de persze fordítva KÖTELEZŐ. Megnyugtatlak, én ezen már túl vagyok régen, nem sikerült átvarázsolni, valszeg nem véletlen. Ha hiszed ha nem, jó nekem így. Valszeg jobb, mint neked, aki arra teszi fel az életét, hogy b*zitérítőt játszik.....”puszta jószándékból”:D ne röhögtesd már ki magad.

2020. aug. 18. 17:33
 17/18 A kérdező kommentje:
ELÉG!
2020. aug. 18. 17:36
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez a kérdés nálam elméleti. Szeretnék gyereket. Ha lány lesz, és leszbikus elfogom fogadni! Anyám is elfogadja, hogy leszbi vagyok.
2020. aug. 19. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!