Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mit tennél ha a lányod leszbik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél ha a lányod leszbikus lenne?

Figyelt kérdés

2020. aug. 16. 09:04
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha volna lányom és leszbikus lenne, támogatnám.
2020. aug. 16. 09:09
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Én sok gyereket szeretnék, legalább 3 vagy 4 .

Gondolom lány is lesz köztük... De azt hiszem semmit. Mégis mit tehetnék?

Ha szeretem a hetero lányom, abba se gondolok bele hogy férfiakkal van így abba sem, ha a lezbi lányom nőkkel.

Ha azt az értékrendet viszi tovább amit adtam neki, és úgy éli az életét ahogy büszke lehetek rá akkor nincs okom szégyenkezni. Mint apa, ennyit várhatok el. Ilyen dolgokat, hogy egyenes, őszinte ember legyen. Soha se csaljon meg senkit. Ne legyen senki alkalmi partnere. Hogy értékelje azt amije van és ne csak vágyakozzon a jobb élet után hanem tegyen is érte. De ne az anyagiak, hanem a lelkiek miatt legyen boldog. Hogy ne kívülről várja hogy megerősítsék a szépséggel vagy a munkával kapcsolatos önbizalmát. És ha talál valakit akit tud szeretni, minden nap tegyen a kapcsolatért.

Kb ezeket szeretném a gyerekemtől. Hogy férfival van vagy nővel az teljesen mindegy.

2020. aug. 16. 09:16
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Semmit.

Ha hetero,ha leszbikus,ez mit sem változtat azon a tényen,hogy a lányom.

Akkor is szeretem,támogatom és elfogadom.Elvégre az Ő boldogsága a legfontosabb.

2020. aug. 16. 09:23
 4/18 anonim ***** válasza:
24%
Minden második nap kikerül egy ilyen kérdés...
2020. aug. 16. 09:53
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha lesz lányom és ez kiderül róla semmi nem fog változni, szeretni fogom, támogatni,
2020. aug. 16. 10:55
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Én elmondtam a szüleimnek, semmi problémát nem csináltak belőle, ugyanúgy viszonyulnak hozzám, talán még jobb is lett a kapcsolatunk. Pedig egyke vagyok, ezért unokákra kevés az esély.

Unokatestvéremmel is beszéltem erről. Ők a férjével három éve próbálkoznak, de sajnos nem jön a baba. Azt mondta, ha majd a gyereke meleg/leszbikus lesz, támogatni fogja, az lesz neki a legfontosabb, hogy boldog legyen. Nem is értettem soha az olyan szülőket, akik kitagadják, elküldik otthonról a gyereküket, ha a vonzódása eltér az átlagtól. Mások meg örülnének, ha egyáltalán lehetne gyerekük.

2020. aug. 16. 11:30
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Szeretném és támogatnám. Az, hogy kihez vonzódik, nem számítana.

Max nem lenne gyereke, vagy örökbefogadott lenne, és akkor legalább +1 gyerek, akinek van családja.

Anyumat is megkérdeztem, hogy ő mit tenne, ha nem hetero lennék, ő is támogatna.

Semmi gond nincs vele, amíg biztonságban van, szeretve és jól érzi magát, és az a legfontosabb.

20/l

2020. aug. 16. 12:00
 8/18 anonim válasza:
93%

Én büszke lennék rá hogy el merte mondani és mer önmaga lenni.

Ez egyébként sem változtatna semmin. Hiszen a lányom lenne.

2020. aug. 16. 13:05
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

ma 12:55

Így van ez a homofóbiával is, ezek szerint téged is szarul neveltek.

2020. aug. 16. 13:09
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

8-s akkora baromságot írtál, hogy szinte füstöl,

nem akarlak túlzottan megsérteni, de egy beszűkült, korlátolt, kirekesztő, és abszolut műveletlen primitív válasz a tiéd és a rémisztő hogy közben nagyon okosnak is hiszed magad.

Rettentő nagy tévedés azt gondolni hogy odafigyeléssel nem lehet meleg a gyermeked és amúgy ha meleg lesz akkor sem lesz értéktelen vagy bármi negatív, kit érdekel ez??? Ha meleg lenne a gyereked nem szeretnéd??? Jéééézusom. Amit te nevelésnek nevelezl azzel elérheted hogy megnyomorítod a lelkét és hogy örök életére boldogtalanul és hazugságban éljen. Aki meleg az nem nevelhető heteróvá mert ez nem nevelés kérdése! De például nevelés kérdése hogy ne lopj, hogy másokat tisztelj, vagy hogy légy őszinte és vállald fel magad. Ezek a dolgok manapság nem népszerűek, főlg itt magyaroszágon ahol korrpupcióban és meleg gyűlöletben élünk.

Röviden, marhaságot írtál!

2020. aug. 16. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!