Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
L kérdés: mit tennél?
Mért nem lehet hozzá közöd? Van a lányban legalább bi-hajlam?
Ha nem vagy benne biztos hogy nem heteró akkor hanyagold ha hivatalos ügyben tárgyaltok.
Nem te vagy,aki 32 éves és van egy gyereke a párjával? Ha összekevertem a neved,akkor bocsi, ha nem...nos, én biztosan nem kockáztatnám a szerető barátnőmet és a családi életemet egy kis kaland vagy fellángolás miatt,meg nem is tudnám elviselni a bűntudatot ha megcsalnám a párom, szóval én biztosan 1.nem is ábrándoznék,táplálnék iránta vágyakat/kíváncsiságot,2.tárgyilagosan elintézném az ügyet vele,véletlenül sem flörtölnék vagy próbálkoznék nála,mivel nekem tőbbet érne a családom.DE.Úgy emlékszem te már írtál ki kérdést azzal kapcsolatban, hogy hiányzik a flörtölés,a csajozás(ha nem te vagy bocsi).Úgy látszik akkor ez egy mélyebben gyökerező érzés,vagyis úgy érzed megfolyt a kapcsolat,7 éve vagytok együtt hacsak nem valaki másról beszélek.Te 30 vagy 32 vagy, vagyis elég fiatalon köteleződtél el,érthető hogy nem "élted ki magad".
Mivel nagyon sok forog kockán, nemcsak a párod bánthatod meg, hanem a kicsire is gondolnod kell,azt javaslom ezzel a nővel ne tegyél semmit,de nagyon-nagyon NAGGYON mélyen nézz magadba,gondolkodj el az érzéseiden,a kapcsolatodon,befolyásoló tényező nélkül vizsgáld meg az érzéseidet a párod iránt.
Ha úgy találod,hogy igazán szereted még,szerelemmel,nemcsak megszokás vagy sima szeretet, csak elmúlt a tűz a kapcsolatotokban,akkor beszéld meg vele őszintén és fektessetek több energiát a kapcsolatotokba. Pl.járjatok el többet kettesben,addig a picire vigyázzon a magymama vagy egy barátnő,figyeljetek egymásra jobban, miután lefektettétek a kicsit mondjuk gyújtsatok teamécseseket a fürdőszobába és vegyetk együtt egy fürdőt,beszélgessetek,igyatok bort stb. Az ilyesmi sokkal jobb stressz-oldó mint a szimpla alvás,ha tovább is vagytok fent miatta,kipihentebbek lesztek a munkában mintha csak beesnétek az ágyba és egy puszi nélkül húznátok a lóbőrt.Amint lehet pedig vegyetk ki szabadságot,utazzatok el valahova,ha van lehetőség hagyjátok itthon a gyereket,ha nincs vigyétk,a lényeg hogy együtt legyetek,újra randizzatok,csábítsátok el egymást.
De ha úgy találod már nem szereted igazán,másra vágysz és csak a közös élet,a megszokás,kényelem és a gyerek tart össze,akkor pedig itt az ideje lezárni a kpcsolatot,ne vesztegessetek több időt.Aztán teheted ami örömöt okoz,flörtölj,kalandozz,kezdd újra mással stb. De ne vergődjetek egy kihűlt kapcsolatban, ne álmodozz másról mellette,nem esne jól neki ha megtudná.Pláne ne csald meg,az a legaljasabb,gerinctelenebb dolog,átvered,hülyére veszed,gondolom nem érdemli meg.És egy egyszeri kis kaland is kitudódhat és akkor ő fog elhagyni téged úgyhogy gondold meg mit csinálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!