Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párod nem borotválná magát a kedvedért sem és téged zavarna mit tennél?
Egy támpontot adhatnál, hogy nő vagy férfi...
Megkérdezném az okát. Férfiként ha a barátnőm azt mondaná, egészségügyi okokból kell neki a plusz védelem, akkor oké. Ha akármi más, akkor is meg lehet próbálni megbeszélni, hátha sikerül. El nem hagynám érte, az 100.
Nekem volt a teljesen természetestől, a homlok alatt egy gramm szőr sem volt nőig párom, és egyiket sem kértem meg semmire.
Engem egyszer kért meg nő, hogy borotváljam, kiegyeztünk egy nagyon rövidre vágáson, de nem teljes borotván
Ezzel az infóval most tényleg semmit sem tudok kezdeni.:D
Nekem meg a csupasz kuki, mint kiderult a kérdésből.
Az előző az otosnek ment volna. - 5#
4#
Tehát kompromisszumot közöttetek köztes úton. En is ezt probaltam, de annyira nem tudok megbékélni a fanszorrel.:D Tok szivesen nyalogatnam azokat a részeit, ahol szoros, de hiaba vágja lejjebb attol meg nem olyan sima, hogy puszilgassam, nyalogassam vagy bekapjam a golyoit. Ezekre elegge felizgulok, de igy nem tudom neki adni es ezt hamarabb elfogadja.:D
Én elhagynám.
Szőrös fszt nem vagyok hajlandó számba venni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!