Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire zavarna, ha egy lány csak a bikini vonalát borotválná?
Figyelt kérdés
Légyszi kort és nemet írjatok.2017. aug. 22. 11:19
1/12 anonim válasza:
Mármint az arcát sem? Zavarna szpás közben a borostája :-D Viccet félretéve, ha csak a nemi szerv szőrtelenítésével kapcsolatban kérdezed akkor engem nem zavar, sőt, de azért a puncinál legyen trimmelve
3/12 anonim válasza:
saját maga dönti el, hogy milyen lent. 20
4/12 anonim válasza:
Ha higiénikus, akkor egyáltalán nem. 30/F
5/12 AchromaticSmarties válasza:
Miért nem epilálod/gyantázod le a bikinivonalad (meg az ánuszod, ha esetleg ránő)? A többi szőrt meg elég nyírni, de nekem az is bejönne, ha meghagynád eredeti hosszra.
6/12 anonim válasza:
Kicsit zavaró lenne, főleg nyalakodásnál.
7/12 anonim válasza:
A biszexuális kategóriába írtad, tehát ha nem véletlen, akkor biszex nőként válaszolok. Engem zavarna. Nyalásnál borzasztóan zavarna, ha a csiklónál, illetve az ajkak környékén szőr lenne. Valószínűleg egy ilyen nőt nem is kényeztetnék orálisan. Az, hogy a szeméremdombon van fazonra hagyva, az oké, nekem is olyan, de egyébként teljesen szőrtelen.
30N
8/12 anonim válasza:
"Miért nem epilálod/gyantázod le a bikinivonalad (meg az ánuszod, ha esetleg ránő)?"
Szerintem próbáld meg legyantázni magad oda lent, és nem fogsz ilyen buta kérdéseket feltenni :D
9/12 anonim válasza:
Engem zavarna!
A teljesen csupasz jön be...
38/F
10/12 anonim válasza:
Engem nem zavarna, még nyalás közben sem.
Mindenki döntse el maga, hogy ott alul milyen "frizurát" akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!