Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is volt így? Ha igen, akkor hogyan léptél túl rajta?
Nem merek lányokkal flörtölni. Még ha látok is jeleket amik arra utalnak hogy leszbikus/biszex, a sima barátkozós sablonbeszélgetésen nem merek túllépni, mert attól rettegek hogy kiderül hogy heteró, én meg jól beégek...
Azokkal sem jobb a helyzet akikről meg biztosan tudom hogy érdeklik a lányok. Az ő közelükben leblokkolok, hebegek-habogok, rástresszelek a dologra...
Rólam annyit hogy nem volt még barátnőm de már nagyon szeretnék... az online ismerkedéssel próbálkoztam már de nagyon nem jött be:( igazából ott is ugyanez volt a probléma, rágörcsöltem, és ennek az eredménye az lett hogy olyan unalmas voltam hogy még saját magamat is untattam...
Valaki tudna valamilyen tanácsot adni hogy hogyan hallgattassam el azt a kis kételkedő hangot ami mindig megakadályoz abban hogy normálisan tudjak ismerkedni?
Lépj ki a komfortzónádból, nézz szembe a félelmeiddel. Szard le hogy mit gondolnak rólad, én is ilyen voltam, de megtanultam hogyan kell leszarni és szembe menni azzal amitől félek, és minden ment magától, csak az első lépések nehezek :)
17/L/bi
Hát en is pont ilyen vagyok, mint te szóval lehet nem a leghasznosabb tanácsot adom, mert nekem sem működik nagyon. Viszont próbáld azt gondolni, hogy mi van ha ő is csak arra vár hogy elkezdj vele flörtölni. Es amúgy még ugyan azt mint az első:)
Hajrá💖 16/L
Le kell tojni amugy. :D
En egyebkent ebbol kocsmazassal es ott csajozassal kezeltem ki magam es mar nem erdekel. XD Eleinte ha kicsit ittam batrabb voltam ilyen teren, ma meg lazan megy.
Kb. mentem oda csajhoz azzal, hogy szia mi a neved mert nagyon szep vagy erre kiderult, hogy hetero. :D De masnap bejelolt facebookon.
Olyan is volt, hogy "szia van baratnod?" hat a valasz az volt, hogy van es ott is termett a csaj. :D De amugy elkerte a szamom es keresett masnap meg felvett facen. XD Igazabol ha nem ugy sikerul is lesz egy vicces sztorid. 😂
Én sem merek :D
Félek,hogy mi lesz.
Nekem is mondták túl kell ezeken esni stb :D Meg aki nem mer,az nem nyer.
Ivás jó dolog mármint lazább az ember. De pl én egyedül nem mernék bulizni,kocsmázni. Szóval totál off a dolog. belépnék egyedül ilyen helyre, csak a férfiak vennének körül. Sajnos tapasztalat. Házi bulikba is próbáltam volna lányokkal ismerkedni, finoman, csak barátkozni,erre 1-2 pasi mindig ott volt és nem szálltak le rólam.Idegesítő volt.
Eddig netes ismerkedések már online meghaltak :D
Valakinél kiderült csak 3ashoz akar lányt, volt aki csak egy menetre.
Van aki csak hosszú távra.
Nálam annyiban nehéz a történet,hogy biszex vagyok,de szűz,nőkhöz jobban vonzódom,de viszont nehezebben ismerkedek velük. Ettől mindenki megijed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!