Sikerült már valamilyen irreális félelmedet vagy fóbiádat legyőznöd a gyereked kedvéért? Mi volt az, és hogyan léptél tűl rajta?
Pók. Félelem a magasságtól.
Azt nem mondom, hogy elmúlt, de tudok uralkodni rajta.
Sajnos nem :-( de nagyon érdekelnek a válaszok, hátha sikerül valami jó tippet kapnom.
A mai napig sikítva ordítok, ha rám száll egy bogár. És sajnos őt is megijesztem vele. Meg volt már olyan is, hogy felébresztettem ezzel :-(
Egyszerűen kijön belőlem, nem tudom hogyan lehetne kontrollálni.
Én is félek a lufiktól, ki is vannak tiltva abból a szobából, ahol épp vagyok. Mivel a hangjától félek, érthető, hogy a petárdáktól és tűzijátékoktól még jobban.
Holnap tűzijátékozós este lesz a városunkban. Egész éjjel durrogtatni fognak. Egy barátunk felajánlotta, hogy kiviszi a gyerekeimet lövöldözni egy kicsit, de el kell menni hozzá, és haza is kell utána jönni. Kb. 500 méter, 10 perc séta... Nem akarok kibújni alóla, meg fogom csinálni, de őszinte leszek, nagyon félek.
Utálom a körhintákat, már a hullámvasutas videók nézésétől rosszul leszek.
De a fiam sikerrel rábeszélt, hogy felüljek vele a búcsúban az egyikre. Úgy voltam vele, hogy aznap még nem ettem, nagy baj nem lehet. :) Egész jó buli volt.
Ehhez képest idén sem voltam lelkesebb, hogy fel kéne ülni rá, ugyanúgy már a látvány elég volt. Inkább vettem zsetont a haverjának is. :)
Többé kevésbé. Ha nincs más én kiviszem az éjjeli óriás lepkét, ami elöl korábban sikítva elbújtam, de a pókoktól való félelmet nem sikerült legyőznöm. Nem foghatja meg őket,mert a frász kitör. Egyébként kisöpröm őket.
Egy új félelem viszont most jött. Találkoztam egy légyfogó százlábúval, pedig nem is hallottam korábban a létezéséről. Kb 3x7 centis, és a falon plafonon villámgyorsan mászik. Akit érdekel keressen rá. Na itt pánikszerűen felkaptam a gyereket, és átvittem másik szobába sikítás után. Aztán gyorsan vissza és kinyírtam egy seprűvel. Nem aludtam volna többet, ha eltűnik, mire visszatérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!