Vesztettél már el nagyon fontos dolgot? És ha igen, hogyan léptél túl rajta?
Úgy lépsz túl rajta, hogy egyre jobban belátod:
ami keletkezik az idővel el is múlik.
Szóval mindenki. És ezen nincs értelme problémázni. Hiába. Koncentrálj arra, amivel mész valamire.
Én gyermekkoromban vesztettem el a legjobb barátommat:'(
A kutyámmat Fifinek hívták, nagyon aranyos kutya volt:(
Már 4éve haltmeg de még mindig szoktam síratni:'(
Amikor menetm suliba anyukám vitt el biciklin, és kérdeztem tőle h megkössem-e a kutyát ő mondta h nem mert mindjárt jön vissza, amikor haza értem a kutyám nem volt sehol, kerestem minden hol a szomszédnál is utcán is még kukeral is néztem, de sehol nem találtam:((( Apum mondta h álljak fel a székre, és akkor mondta h "Legyek erős" (magamba mondtam h mivan, miért) "Fifi meghalt elütötte az autó"!:'( A mamám látta h a másik kutyának a szeme könnyezik, az egészet látta h, h haltmeg a társa Fifi! (Luna, 2éve haltmeg:'( )Úgy elkesztem sírni h csak nah, a falra felírtam h "Fifi könnyem veled marad" (ezzen még mindig röhögök h mért írtam ilyent a falra, zsírkrétávval)
szomorú zenét hallgattam, de másnap a nővérem meg a barinője hozztak nekem egy kiskutyát:D
Boginak nevesztem el, még most is él, 5éves lesz áprilisba, már kölyke is született!!!:D (kis fainak voltak)
Am Fifi tacskó volt, Luna meg puli!
Én még sehogy se léptem túl rajta!:'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!