Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Vesztettél már el nagyon...

Vesztettél már el nagyon fontos dolgot? És ha igen, hogyan léptél túl rajta?

Figyelt kérdés
Nem igazolványra, iratra gondolok, hanem valami személyesre (akár gyerekkorban is).
2011. aug. 31. 10:53
 1/3 anonim ***** válasza:

Úgy lépsz túl rajta, hogy egyre jobban belátod:

ami keletkezik az idővel el is múlik.

Szóval mindenki. És ezen nincs értelme problémázni. Hiába. Koncentrálj arra, amivel mész valamire.

2011. aug. 31. 11:13
 2/3 anonim ***** válasza:

Én gyermekkoromban vesztettem el a legjobb barátommat:'(

A kutyámmat Fifinek hívták, nagyon aranyos kutya volt:(

Már 4éve haltmeg de még mindig szoktam síratni:'(

Amikor menetm suliba anyukám vitt el biciklin, és kérdeztem tőle h megkössem-e a kutyát ő mondta h nem mert mindjárt jön vissza, amikor haza értem a kutyám nem volt sehol, kerestem minden hol a szomszédnál is utcán is még kukeral is néztem, de sehol nem találtam:((( Apum mondta h álljak fel a székre, és akkor mondta h "Legyek erős" (magamba mondtam h mivan, miért) "Fifi meghalt elütötte az autó"!:'( A mamám látta h a másik kutyának a szeme könnyezik, az egészet látta h, h haltmeg a társa Fifi! (Luna, 2éve haltmeg:'( )Úgy elkesztem sírni h csak nah, a falra felírtam h "Fifi könnyem veled marad" (ezzen még mindig röhögök h mért írtam ilyent a falra, zsírkrétávval)

szomorú zenét hallgattam, de másnap a nővérem meg a barinője hozztak nekem egy kiskutyát:D

Boginak nevesztem el, még most is él, 5éves lesz áprilisba, már kölyke is született!!!:D (kis fainak voltak)

Am Fifi tacskó volt, Luna meg puli!

Én még sehogy se léptem túl rajta!:'(

2011. aug. 31. 13:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Egyszer elvesztettem a kisbabámat, két hónapos terhesen. Azóta már megajándékozott az élet két kisfiúval, de a mai napig meg szoktam siratni, és minden nap elgondolkodom azon, hogy milyen lenne, mit csinálna éppen. Ha főzök, elképzelem, hogy ő segít nekem, ha fürdök, elképzelem, hogy hogyan fürdettem volna őt. Azt hiszem, nem lehet rajta végképp túllépni, de már nem szoktam sírni, csak nagyon ritkán, és a párom is segített, rengeteget! A kisfiaim is szoktak vigasztalni engem és a férjemet is, nagyon édesek, néha mondják, hogy nekik is hiányzik, pedig hát még nem is éltek akkor. :(
2011. aug. 31. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!