Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Csajjal vesztetted el?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajjal vesztetted el?

Figyelt kérdés
Milyen volt?Hogy történt?

2020. aug. 10. 17:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
68%

"És ha kettőnk közül valaki frusztrált az csak te lehetsz ugyanis engem maradéktalanul képes kielégíteni a párom. Ti meg csak együtt maszturbáltok a párotokkal. Akkor vajon ki a frusztrál?"

Istenem de sötét vagy!Olyanról ne írj,amiről fogalmad sincs!😂😂😂 Plusz sajnállak,amiért egy pasi mellett ilyen nulla a szexuális kultúrád,hogy még az orális szexet aem ismered.LOL

2020. aug. 11. 11:32
 12/16 anonim ***** válasza:
84%

Egyébként meg biztos vagyok benne,hogy látens biszexuális vagy!Melyik "heteró" nő jön kötözködni,veszekedni,kampányolni a heteró szex mellett a leszbikus kategóriába?!Az,amelyik nem tudja elfogadni,elnyomja magában,hogy bizony izgul a nőkre (is).

Na de a te bajod,én addig kiélem a vágyaimat helyetted is!😉

Bye lúzer!😘

2020. aug. 11. 11:34
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Hat igen nekem aztán olyan férfias a külsőm, hogy nagyon... biztos igazad van:D Érdekes azt a szót használtad, hogy együttlét de ha két nő együtt van az nem EGYÜTTLÉT 🧐

Pl szerinted ha egy nő egész életében nőkkel volt együtt és mondjuk még mesterségesen megtermékenyítik és szül 3 gyereket az még mindig szűz? Csakmert egy pénisz nem volt a vaginájában? Érdekes

2020. aug. 11. 12:31
 14/16 anonim ***** válasza:
85%

Nem kell nekünk leírni,hogy szánalmas vagy,bebizonyít te azt magad is az ilyen- és ehhez hasonló üzeneteiddel:

"A te anyád baszott össze vissza azért lettél ilyen selejt gci, faszre éhes szűzkrva. Megválogatod hogy melyik gecvel telespriccelt pinát nyalod ki a sarkon 2000forintért te szakadt leszbikus hormonzavaros nimfomán krva. Olyan ronda vagy mint a picsám azért nem kellesz egy pasinak és azért lettél ilyen ferdehajlamú gci. Én várom majd a terhességi teszted eredémyét miután "szexeltél" egy másik beteg leszbikus szukával."

LOOOOL

2020. aug. 11. 12:59
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
*bizonyítod te azt magad is
2020. aug. 11. 13:18
 16/16 anonim ***** válasza:
Igen.Nem vonzottak a férfiak, mikor az első szexre sorkerült egy tapasztalt lánnyal. Már az első is nagyon jó volt! Én is viszonoztam neki, és tán a hatodik együttlétünkkor szakadtam át. Nem fájt, pár csepp vér, és nagyon jó volt. Nem bántam meg, még 2 évig együtt voltunk.
2020. aug. 11. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!