Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"És ha kettőnk közül valaki frusztrált az csak te lehetsz ugyanis engem maradéktalanul képes kielégíteni a párom. Ti meg csak együtt maszturbáltok a párotokkal. Akkor vajon ki a frusztrál?"
Istenem de sötét vagy!Olyanról ne írj,amiről fogalmad sincs!😂😂😂 Plusz sajnállak,amiért egy pasi mellett ilyen nulla a szexuális kultúrád,hogy még az orális szexet aem ismered.LOL
Egyébként meg biztos vagyok benne,hogy látens biszexuális vagy!Melyik "heteró" nő jön kötözködni,veszekedni,kampányolni a heteró szex mellett a leszbikus kategóriába?!Az,amelyik nem tudja elfogadni,elnyomja magában,hogy bizony izgul a nőkre (is).
Na de a te bajod,én addig kiélem a vágyaimat helyetted is!😉
Bye lúzer!😘
Hat igen nekem aztán olyan férfias a külsőm, hogy nagyon... biztos igazad van:D Érdekes azt a szót használtad, hogy együttlét de ha két nő együtt van az nem EGYÜTTLÉT 🧐
Pl szerinted ha egy nő egész életében nőkkel volt együtt és mondjuk még mesterségesen megtermékenyítik és szül 3 gyereket az még mindig szűz? Csakmert egy pénisz nem volt a vaginájában? Érdekes
Nem kell nekünk leírni,hogy szánalmas vagy,bebizonyít te azt magad is az ilyen- és ehhez hasonló üzeneteiddel:
"A te anyád baszott össze vissza azért lettél ilyen selejt gci, faszre éhes szűzkrva. Megválogatod hogy melyik gecvel telespriccelt pinát nyalod ki a sarkon 2000forintért te szakadt leszbikus hormonzavaros nimfomán krva. Olyan ronda vagy mint a picsám azért nem kellesz egy pasinak és azért lettél ilyen ferdehajlamú gci. Én várom majd a terhességi teszted eredémyét miután "szexeltél" egy másik beteg leszbikus szukával."
LOOOOL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!