Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Attól még lehetek leszbikus...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Attól még lehetek leszbikus hogy egy sráccal vesztettem el?

Figyelt kérdés
Akkor abban a percben tudtam hogy ez nekem nem kell,és undorodom tőlük...

2020. aug. 10. 17:08
 1/7 anonim ***** válasza:
82%

Akkor mi a kérdés? 🤔

Ha a csajok vonzanak csak akkor az leszbikus vagy.

Ha mind a kettő akkor biszexuális.

Ha egyik sem, akkor aszexuális.

F

2020. aug. 10. 17:13
 2/7 anonim ***** válasza:
75%

Persze.

Társadalmi nyomás, nemi erőszak, prostitúció miatt sokan összefekszenek férfiakkal, különösen a harmadik világban. De ettől függetlenül még leszbikusok.

2020. aug. 10. 18:00
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Nem.
2020. aug. 11. 09:21
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy igen! S ezt pasiként mondom. Az hogy volt, egy rossz élményed nem számít. Illetve igen, mert ez segített, hogy eldöntsd ki vagy…

Kapd el a csajt, aki boldoggá tesz majd :)

2020. aug. 11. 18:13
 5/7 anonim válasza:
0%
Ez egy ragályos fertőző betegség. Ha leszbikus vagy, de fiúval vesztetted el, örök életedre egy fertőző betegséget fogsz magadban hordozni.
2020. aug. 13. 19:25
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Én pasival voltam először. Egyrészt kiváncsi voltam, másrészt hatalmas nyomás nehezedett rám, amiert szűz voltam és ettől mindenki meghátrált, mondván hogy biztos tapasztalatlan vagyok,nem akartal bajlódni ezzel...

Erre rá pár hónapra jött A lány, akivel immár 1.5 éve együtt élek és boldog vagyok. Bánom, hogy nem vártam ki.

2020. aug. 20. 00:51
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

A 6 -os válaszolónak mondom: Miért bánod? Jó persze értem miért, de miért nem úgy fogod fel, hogy a sráccal az egy tapasztalat volt, ahogy mondtad kicsit te is kíváncsi voltál. Aztán ez segített megtudni ki is vagy…

Így kell ezt felfogni. Egy tapasztalat ami segített eldönteni ezt-azt. Ennyi…

2020. aug. 20. 01:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!