Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
igen, 18 voltam, anyumek szobaja/nappaliban voltunk, első baratnommel, nagyon kis kezdők voltunk, de romi, erzeki volt, aztan hamar vége is lett mert hazaért nevelofaterom, így inkabb csak egy fél aktusnak mondanám. :D
24/l
Bp.
Igen.
Az exeméknél egyik este az ágyában. Semmi extra. Olyan közepes volt maga a dolog.
30/n
Igen.
Exemmel elmentünk egy szombaton étterembe, utána felhoztam magamhoz és megtörtént. Neki nem én votam az első. Maga a kapcsolat sok fájdalmat hagyott bennem, de az első együttlét varázslatos volt, nagyon figyelmes, gyengéd volt hozzám.
Na meg évekig "bújkáltam a szekrényben" előtte és felszabadító érzés is volt olyannal elveszíteni, akivel tényleg vonzódtunk egymáshoz.
21/N
Nem sajnos 6 egyéjszakás próbálkozásom volt férfival mielőtt rájöttem, hogy a szex élvezhető is.
Sajnos az elvárások sok biszex nőt szabotálnak
Miért próbáltad férfiakkal?:D
Érdekes, nekem mindig van orgazmusom férfiakkal. Ja, és mivel férfival veszítettem el, így tudom, hogy 2 csaj nem tudja elveszíteni együtt.
De valószínűleg azért nem volt vele orgazmusod 1.fel van borulva a hormon rendszered, 2.full férfias külsővel csak valami verebet kaptál, aki ki se tudja verni magának úgy hogy orgazmusa legyen, nemhogy másnak okozzon.
10:50
Gáz,hogy pont egy nő az,aki ilyen sötét.😂😂😂
Bár szerintem te pasi vagy.
De erősen frusztrált vagy,ordít minden kommentedről...bár nem csoda,hogy egy csúnyasággal senki nem szexel.😏😏
Szedd pontokba hogy miért "sötét" az aki szerint a leszbikusság nem természetes az miért férfi?
A szűzhártya elszakadhat maszturbálás vagy sportolás közben is. Érted? Van olyan hogy elszakad a szűzhártya,de nincs együttlét. Ugyanez áll fenn akkor is ha valaki más ujjától vagy egy maszturbációs eszköztől! szakad el. Elszakad, de nincs együttlét.
Ehhez nem kell férfinak lenni, a nőknek is van ennyi eszük.
És ha kettőnk közül valaki frusztrált az csak te lehetsz ugyanis engem maradéktalanul képes kielégíteni a párom. Ti meg csak együtt maszturbáltok a párotokkal. Akkor vajon ki a frusztrál?
"
A szűzhártya elszakadhat maszturbálás vagy sportolás közben is. Érted? Van olyan hogy elszakad a szűzhártya,de nincs együttlét. Ugyanez áll fenn akkor is ha valaki más ujjától vagy egy maszturbációs eszköztől! szakad el. Elszakad, de nincs együttlét.
Ehhez nem kell férfinak lenni, a nőknek is van ennyi eszük."
Jellemző,mindig az osztja az észt,akinek a legkevesebb van vagy nincs is!😓😓😓
Akkor üzenem neked,hogy nézz utána az interneten,ugyanis a szűzhártya nem tud "elszakadni",csak kitágul egy fsz behatolásakor is.Valóban,valakinek olyan kicsi az alap nyílás,hogy orvos segít rajta,de általános esetben csak simán kitágul,amikor valaki elkezd nemi életet élni.És felhívnám a figyelmed,hogy nem csak sima fsz van,vannak manapság már nagyon élethű érzésű strapon-ok,igaz nem olcsók,mert amerikai gyártmányúak,de egy jó szexet megér életed szerelmével,aki nő!😉😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!