Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Csajjal vesztetted el?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajjal vesztetted el?

Figyelt kérdés
Milyen volt?Hogy történt?

2020. aug. 10. 17:43
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

igen, 18 voltam, anyumek szobaja/nappaliban voltunk, első baratnommel, nagyon kis kezdők voltunk, de romi, erzeki volt, aztan hamar vége is lett mert hazaért nevelofaterom, így inkabb csak egy fél aktusnak mondanám. :D

24/l

Bp.

2020. aug. 10. 17:45
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

Az exeméknél egyik este az ágyában. Semmi extra. Olyan közepes volt maga a dolog.

30/n

2020. aug. 10. 17:51
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

Exemmel elmentünk egy szombaton étterembe, utána felhoztam magamhoz és megtörtént. Neki nem én votam az első. Maga a kapcsolat sok fájdalmat hagyott bennem, de az első együttlét varázslatos volt, nagyon figyelmes, gyengéd volt hozzám.

Na meg évekig "bújkáltam a szekrényben" előtte és felszabadító érzés is volt olyannal elveszíteni, akivel tényleg vonzódtunk egymáshoz.

21/N

2020. aug. 10. 20:17
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem sajnos 6 egyéjszakás próbálkozásom volt férfival mielőtt rájöttem, hogy a szex élvezhető is.

Sajnos az elvárások sok biszex nőt szabotálnak

2020. aug. 10. 20:38
 5/16 anonim ***** válasza:
5%
Csajjal nem lehet elveszteni, baba.
2020. aug. 11. 09:21
 6/16 anonim ***** válasza:
97%
Utolso latod valoszinuleg az ilyenek miatt nincs orgazmusunk férfiakkal...
2020. aug. 11. 10:45
 7/16 anonim ***** válasza:
0%

Miért próbáltad férfiakkal?:D

Érdekes, nekem mindig van orgazmusom férfiakkal. Ja, és mivel férfival veszítettem el, így tudom, hogy 2 csaj nem tudja elveszíteni együtt.

De valószínűleg azért nem volt vele orgazmusod 1.fel van borulva a hormon rendszered, 2.full férfias külsővel csak valami verebet kaptál, aki ki se tudja verni magának úgy hogy orgazmusa legyen, nemhogy másnak okozzon.

2020. aug. 11. 10:50
 8/16 anonim ***** válasza:
85%

10:50

Gáz,hogy pont egy nő az,aki ilyen sötét.😂😂😂

Bár szerintem te pasi vagy.

De erősen frusztrált vagy,ordít minden kommentedről...bár nem csoda,hogy egy csúnyasággal senki nem szexel.😏😏

2020. aug. 11. 11:19
 9/16 anonim ***** válasza:
0%

Szedd pontokba hogy miért "sötét" az aki szerint a leszbikusság nem természetes az miért férfi?

A szűzhártya elszakadhat maszturbálás vagy sportolás közben is. Érted? Van olyan hogy elszakad a szűzhártya,de nincs együttlét. Ugyanez áll fenn akkor is ha valaki más ujjától vagy egy maszturbációs eszköztől! szakad el. Elszakad, de nincs együttlét.

Ehhez nem kell férfinak lenni, a nőknek is van ennyi eszük.

És ha kettőnk közül valaki frusztrált az csak te lehetsz ugyanis engem maradéktalanul képes kielégíteni a párom. Ti meg csak együtt maszturbáltok a párotokkal. Akkor vajon ki a frusztrál?

2020. aug. 11. 11:26
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

"

A szűzhártya elszakadhat maszturbálás vagy sportolás közben is. Érted? Van olyan hogy elszakad a szűzhártya,de nincs együttlét. Ugyanez áll fenn akkor is ha valaki más ujjától vagy egy maszturbációs eszköztől! szakad el. Elszakad, de nincs együttlét.

Ehhez nem kell férfinak lenni, a nőknek is van ennyi eszük."

Jellemző,mindig az osztja az észt,akinek a legkevesebb van vagy nincs is!😓😓😓

Akkor üzenem neked,hogy nézz utána az interneten,ugyanis a szűzhártya nem tud "elszakadni",csak kitágul egy fsz behatolásakor is.Valóban,valakinek olyan kicsi az alap nyílás,hogy orvos segít rajta,de általános esetben csak simán kitágul,amikor valaki elkezd nemi életet élni.És felhívnám a figyelmed,hogy nem csak sima fsz van,vannak manapság már nagyon élethű érzésű strapon-ok,igaz nem olcsók,mert amerikai gyártmányúak,de egy jó szexet megér életed szerelmével,aki nő!😉😉

2020. aug. 11. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!