Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusok, mivel lehet teljesen elcsavarni a fejeteket?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy mindenkinél más a "recept", de kíváncsi vagyok, hogy hogyan csábíthat el egy nő egy másikat.
Még nem volt lehetőségem ilyesmire. :(
2020. aug. 8. 21:38
12/15 anonim válasza:
Írj privit ha segíthetek valamiben. :)
13/15 therealunavailable válasza:
Legyen nőies, vékony, érett, viszont őrült is. Ezek elég nagy elvárások úgy érzem xd
17/L/bi
14/15 anonim válasza:
Ha már valaki kezdeményezne nálam egyszer, vagy legalább arra, hogy hosszabban nézem, máris elcsavarodna a fejem. Persze nem ártana, ha ehhez nőies lenne, de legalább nem direkt férfias. Innentől nekem mindegy, lehet sovány, kövér, túlsúlyos, csak legyen valami pozi reakció.
15/15 anonim válasza:
legyen magas :) ne legyen alacsony, szóval ne legyen 165 cm alatt, mert az már alacsony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!